Bisiklet boya önerisi

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Eski bisikletim var zamanında bimden falan alındı galiba kırmızı rengi var ama ben full siyah bide fosforlu renk yapmak istiyorum nasıl boya almalıyım spray mi fırça ile sürmeli mi

Kardesim benm aliminyum çatılı bi carraro bisikletim var 10 gün önce komple söküp zımpara yapıp, astar atıp boyadım, ama küçücuk bir şey değince ya da ufacik bir surtunmede boya hemen kalkiyor bence kaplama yaptır boya yapma

Kardesim benm aliminyum çatılı bi carraro bisikletim var 10 gün önce komple söküp zımpara yapıp, astar atıp boyadım, ama küçücuk bir şey değince ya da ufacik bir surtunmede boya hemen kalkiyor bence kaplama yaptır boya yapma
Kaplama fiyatı nedir ki zaten yeni bisiklet alma ihtimalim var ama yakın zamanda değil eski bisiklet diye elimden geldiğince güzelleştirmek istedim

Kaplama fiyatı nedir ki zaten yeni bisiklet alma ihtimalim var ama yakın zamanda değil eski bisiklet diye elimden geldiğince güzelleştirmek istedim
Ben sanayiden araba boyası bastirdim sprey boya tüpüne astarla 150 TL'ye mâl oldu 200 TL'ye bizim burda komple kaplama yapiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke boya yerine kaplama yaptirdaydim diyorum simdi

Ben sanayiden araba boyası bastirdim sprey boya tüpüne astarla 150 TL'ye mâl oldu 200 TL'ye bizim burda komple kaplama yapiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke boya yerine kaplama yaptirdaydim diyorum simdi
Ben de az önce yapı marketten çıktım 45 50 tl civarı sprey boyalar vardı 2 renk alsam 100 tl falan yapiyor eski bisiklet diye pek para harcamak da istemiyorum

Ben de az önce yapı marketten çıktım 45 50 TL civarı sprey boyalar vardı 2 renk alsam 100 TL falan yapiyor eski bisiklet diye pek para harcamak da istemiyorum
Siz bilirsiniz ben bayağı profesyonel boya ve astar atmama rağmen orijinalin yakınından bile gecmiyor boya kalitesi be pürüzleri

Ama yeni bisiklet alirsam bazı yerlerini belki dediğin kaplatma islemini yaptırabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,325
Üyeler
184,614
Son üye
Pashamza
Geri