Kaplama fiyatı nedir ki zaten yeni bisiklet alma ihtimalim var ama yakın zamanda değil eski bisiklet diye elimden geldiğince güzelleştirmek istedimKardesim benm aliminyum çatılı bi carraro bisikletim var 10 gün önce komple söküp zımpara yapıp, astar atıp boyadım, ama küçücuk bir şey değince ya da ufacik bir surtunmede boya hemen kalkiyor bence kaplama yaptır boya yapma
Ben sanayiden araba boyası bastirdim sprey boya tüpüne astarla 150 TL'ye mâl oldu 200 TL'ye bizim burda komple kaplama yapiyorlarKaplama fiyatı nedir ki zaten yeni bisiklet alma ihtimalim var ama yakın zamanda değil eski bisiklet diye elimden geldiğince güzelleştirmek istedim
Ben de az önce yapı marketten çıktım 45 50 tl civarı sprey boyalar vardı 2 renk alsam 100 tl falan yapiyor eski bisiklet diye pek para harcamak da istemiyorumBen sanayiden araba boyası bastirdim sprey boya tüpüne astarla 150 TL'ye mâl oldu 200 TL'ye bizim burda komple kaplama yapiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Keşke boya yerine kaplama yaptirdaydim diyorum simdi
Siz bilirsiniz ben bayağı profesyonel boya ve astar atmama rağmen orijinalin yakınından bile gecmiyor boya kalitesi be pürüzleriBen de az önce yapı marketten çıktım 45 50 TL civarı sprey boyalar vardı 2 renk alsam 100 TL falan yapiyor eski bisiklet diye pek para harcamak da istemiyorum