Bisiklet Dönüşüm Kiti mi, Scooter mı?

yusufmc

80+
Reaksiyon skoru
35
Bütçe
30000
Merhaba arkadaşlar bende şuan Carraro Flexi 121 model bisiklet var hafif bir bisiklet 12-13 kg. Normal sürüş yapmayı seviyorum ama birde dönüşüm kiti alıp takayım diyorum internette böyle bir şey buldum fiyatı da şuan için iyi gibi ön sipariş olduğu için

Şöyle bir ürün alsam bisiklete entegre etsem nasıl verim alırım yani maks hızı, normal hızı falan nasıl olur? ara sıra pedal desteği de yaparım yani

Yada ikinci planda scooter almak var ama ONVO ya bakıyorum şikayetleri sürekli var yani şans işi gibi birde Electroll Torque diye bir model buldum ama çok kaynak yok ne video ne forum gönderileri vs. o yüzden yardımcı olurmusunuz önerileriniz düşünceleriniz varmı?

BAHSETTİĞİM SCOOTER BU;

Bilen birisi yoksa konu silinebilir

Eğer bisikletin freni v fren ise kit işine girme derim.

Evet V fren neden öyle dediniz? 21 Vites V frenli bir Carraro Flexi 121 model bisiklet.
Bundan 3 yıl önce ben de bisiklet kitlerine merak sarmıştım forumlarda falan araştırıyordum bana verilen tavsiye bisikletinin frenleri disk ya da hidrolik değilse v frene kit takma demişlerdi durmada sıkıntı yaşarsın diyorlardı. Bu arada bende onvo 12x plus var scooter hakkında sorun varsa cevaplayabilirim.

Bundan 3 yıl önce ben de bisiklet kitlerine merak sarmıştım forumlarda falan araştırıyordum bana verilen tavsiye bisikletinin frenleri disk ya da hidrolik değilse v frene kit takma demişlerdi durmada sıkıntı yaşarsın diyorlardı. Bu arada bende onvo 12x plus var scooter hakkında sorun varsa cevaplayabilirim.
Hmm anladım yani sıkıntı büyük ise o zaman vazgeçebilirim

Kanka ben ayağımı yerden kessin ara sıra hız yapmak için birşeyler bakıyorum o yüzden scooter baktım ama Onvo ya bakıyorum hızı gücü iyi fakat insanların çoğu sorun yaşamış serviside çok iyi değil diyorlar bende Bursa'da yaşıyorum burda da servisi yok bir şey olsa şehir dışına kargo vs. çok masraf çıkacak

Ama aklımda 12 veya 12X plus var hızı tatmin edici, 13X plus da ise hız olarak 5-8 km fark ediyor yoksa hemen hemen aynı gibi o yüzden 12X plus 2025 modelinde aklım. Sende memnun olduğun olmadığın şeyleri objektif olarak yazabilirsen çok yardımı dokunur

Hmm anladım yani sıkıntı büyük ise o zaman vazgeçebilirim

Kanka ben ayağımı yerden kessin ara sıra hız yapmak için birşeyler bakıyorum o yüzden scooter baktım ama Onvo ya bakıyorum hızı gücü iyi fakat insanların çoğu sorun yaşamış serviside çok iyi değil diyorlar bende Bursa'da yaşıyorum burda da servisi yok bir şey olsa şehir dışına kargo vs. çok masraf çıkacak

Ama aklımda 12 veya 12X plus var hızı tatmin edici, 13X plus da ise hız olarak 5-8 km fark ediyor yoksa hemen hemen aynı gibi o yüzden 12X plus 2025 modelinde aklım. Sende memnun olduğun olmadığın şeyleri objektif olarak yazabilirsen çok yardımı dokunur
12x plusun sevmediğim yönleri
ayaklık desteği biraz zayıf çantasına 2kglık bir şey koyduğunda devrilmeye başlıyor
öyle aman aman taşınabilir değil arabanın arka koltuklarına atar arabayla taşırsın öyle elinle uzun mesafe taşıyamazsın ağır
uzun mesafe yola çıkamazsın sabit 50 km hızla gideceğini varsaysan 15 km sonra falan şarjın azalır. 25 km ile gidersen menzilin uzar
iyi yönleri
50km hız yapabiliyor o güzel başka da öne çıkan özellik gelmedi aklıma
valla ben her gün üniversiteye gitmek için marmaraya scooterla gidiyorum marmarayda katlıyorum iniyorum üniversiteye kadar da scooterla gidiyorum 1000 km falan yapmışımdır memnumum benim işimi görüyor.

12x plusun sevmediğim yönleri
ayaklık desteği biraz zayıf çantasına 2kglık bir şey koyduğunda devrilmeye başlıyor
öyle aman aman taşınabilir değil arabanın arka koltuklarına atar arabayla taşırsın öyle elinle uzun mesafe taşıyamazsın ağır
uzun mesafe yola çıkamazsın sabit 50 km hızla gideceğini varsaysan 15 km sonra falan şarjın azalır. 25 km ile gidersen menzilin uzar
iyi yönleri
50km hız yapabiliyor o güzel başka da öne çıkan özellik gelmedi aklıma
valla ben her gün üniversiteye gitmek için marmaraya scooterla gidiyorum marmarayda katlıyorum iniyorum üniversiteye kadar da scooterla gidiyorum 1000 km falan yapmışımdır memnumum benim işimi görüyor.
Anladim kanka teşekkür ederim yani hızı iyi 13 e 5-6 lira fazladan vermeye gerek yok gibi bide bununda 2025 modeli çıkmış zaten benim tek endişem servis sorunu bide şu lastik patlama olayı

Bende aynı tercihte kaldım tercihim e bisiklet oldu kral memnunum ama bütçe meselesi. O bütçede scooter daha mantıklı gibi. Bursada yaşıyorsan özellikle benim gibi alba firmasına bakmanı öneririm. Fiyatlar baya değişmiş haliyle ekonomiden. Ama yinede malının arkasında servis sorunun olmaz fabrikası burda. Scooterlarıda vardı hatta. İster kit ister hazır bisiklette alabiliyosun tavsiye ederim ama tabi bütçe çok değişken

Bende aynı tercihte kaldım tercihim e bisiklet oldu kral memnunum ama bütçe meselesi. O bütçede scooter daha mantıklı gibi. Bursada yaşıyorsan özellikle benim gibi alba firmasına bakmanı öneririm. Fiyatlar baya değişmiş haliyle ekonomiden. Ama yinede malının arkasında servis sorunun olmaz fabrikası burda. Scooterlarıda vardı hatta. İster kit ister hazır bisiklette alabiliyosun tavsiye ederim ama tabi bütçe çok değişken
Haklısın kanka işte bu bütçe ile alınacak scooterlar belli kaliteside orta yani çok iyi değil Onvo mesela kronik sorunları çok oluyor diyorlar servisi var burdada ama sorun olcaksa bir o kadarda masrafı çıkacak değmez diyorum

Dediğin gibi Albaya gidip kitlere bakcam test bike ları varmış onlardan bazılarını denicem ona göre karar verip almayı düşünüyorum yada fiyatlar biraz daha düşüşe geçerse diye beklerim artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,121
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri