yusufmc
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
- Bütçe
- 30000
Merhaba arkadaşlar bende şuan Carraro Flexi 121 model bisiklet var hafif bir bisiklet 12-13 kg. Normal sürüş yapmayı seviyorum ama birde dönüşüm kiti alıp takayım diyorum internette böyle bir şey buldum fiyatı da şuan için iyi gibi ön sipariş olduğu için
byqee.tech
Şöyle bir ürün alsam bisiklete entegre etsem nasıl verim alırım yani maks hızı, normal hızı falan nasıl olur? ara sıra pedal desteği de yaparım yani
Yada ikinci planda scooter almak var ama ONVO ya bakıyorum şikayetleri sürekli var yani şans işi gibi birde Electroll Torque diye bir model buldum ama çok kaynak yok ne video ne forum gönderileri vs. o yüzden yardımcı olurmusunuz önerileriniz düşünceleriniz varmı?
BAHSETTİĞİM SCOOTER BU;

Byqee | Elektrikli Katlanır Bisiklet Kiti Fiyatları & Sipariş Ver
Byqee elektrikli katlanabilir bisiklet dönüşüm kiti fiyatlarını inceleyebilir, sipariş vererek en konforlu elektrikli katlanır bisiklet deneyimini yaşayabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarını ve tavsiyelerini inceleyebilirsiniz.

Şöyle bir ürün alsam bisiklete entegre etsem nasıl verim alırım yani maks hızı, normal hızı falan nasıl olur? ara sıra pedal desteği de yaparım yani
Yada ikinci planda scooter almak var ama ONVO ya bakıyorum şikayetleri sürekli var yani şans işi gibi birde Electroll Torque diye bir model buldum ama çok kaynak yok ne video ne forum gönderileri vs. o yüzden yardımcı olurmusunuz önerileriniz düşünceleriniz varmı?
BAHSETTİĞİM SCOOTER BU;