- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Beyler yakında bisiklet alacağım sizce düz yolda ortalama kaç km ile giderim?
senin ne kadar hızlı pedal çevireceğine göre değişir ama düz yolda 20 25 kmh bulur diye düşünüyorumBeyler yakında bisiklet alacağım sizce düz yolda ortalama kaç km ile giderim?
Dağ bisikleti ile yol değil.Tamamen sana bağlı, iyi bir sürücüysen 25-30 km/h çok rahat gidersin.
Bisikletin modeline lastiğin havasına senin kilona gücüne göre değişir ben sınırlarımı zorlayarak 36 km görmüştümBeyler yakında bisiklet alacağım sizce düz yolda ortalama kaç km ile giderim?
Bisikletin modeline lastiğin havasına senin kilona gücüne göre değişir ben sınırlarımı zorlayarak 36 km görmüştüm
Bisiklet yarış bisikleti mi yoksa normal bisiklet miBeyler yakında bisiklet alacağım sizce düz yolda ortalama kaç km ile giderim?
helal reis benim ki dağ bisikleti ondan 36 yoksa bizde de var cevherYarış bisikleti ile 41 zorlamıştım ben
Bisiklet yarış bisikleti mi yoksa normal bisiklet mi
Bazılarının tekerlikleri ince oluyor onla daha hızlı gidersin
Çok zorlasan kendini ortalama 25-30 falan gidersin yokuş aşağı bir yol bulursan 50-60'a kadar çıkabilirsinBunu almayı düşünüyorum.Dağ (Kros) Bisikleti Fiyatları - Dağ Bisikleti Markaları - GittiGidiyor
Dağ (Kros) Bisikleti markaları en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Dayanıklı, kaliteli ve yüksek performans gösteren dağ bisikleti modellerini keşfetmek ve dağ (kros) bisikleti satın almak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Sence onu almak yerineÇok zorlasan kendini ortalama 25 falan gidersin