Neler Yeni

bisiklet mili için 400₺?

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Kazık 50 lira falan miller sakın yaptırma.Mil ile göbeğin farkı var mil çıkartılabilen bir parça olduğundan patlama olmaz sadece kırılabilir kırıldıysa internette bisiklet mil yazarak bulabilirsin 50-100 bandında.Cıvatalı olan miller daha sağlamdır sürekli kırılıyorsa ondan al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli diye attığınız göbek en giriş seviyesi bu arada ?
Tourney biliyorum giriş seviyesi olduğunu ama şeye bakarak söyledim. Genelde markası bile olmayan şeyler takılıyor ulaşılabilir bisikletlere. En azından bu shimano o yüzden.

Son düzenleme:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Tourney biliyorum giriş sevişmeyi olduğunu ama şeye bakarak söyledim. Genelde markası bile olmayan şeyler takılıyor ulaşılabilir bisikletlere. En azından bu shimano o yüzden.
Bildiğiniz halde neden kaliteli dediniz ki onu anlamadım,mosso wildfirede dandik bir jant seti yok gayet ortalama bir bisiklet normal kullanıcılar için.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Bildiğiniz halde neden kaliteli dediniz ki onu anlamadım,mosso wildfirede dandik bir jant seti yok gayet ortalama bir bisiklet normal kullanıcılar için.
Sikinti çıkaramaz goturur manasinda. Kötü mü? Bence normal bir kalitede.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Akort ayarı kolay bir şey yapması kolay komple bisikleti götürmesine gerek yok zaten akort ayarı yapılırken sadece jant akort sehpasına konur ve öyle yapılır,belki aynı kadro vardır ne demek ?

Sizin arkadaş kazıklanmış
ne??

lütfen bilginiz yoksa konuşmayın sizin dediğiniz ön jant akordu için geçerlidir

arka jantta ruble oldugu için dümdüz akord yaparsanız jant kadroya sürter o yüzden arka jantta teller rubleye doğru örülür ve ayarı verilir

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Berk
@eyupefe3
arka mil patladı komple göbek değişimi 400₺ diyor?
bende yazın 400tl yaptırmıştım orta göbek sol tarafta çatlak vardı normal fiyat. Kendim alayım kendim takayım dersen int 300tl buluyorsunda o zahmete değmez. Yol bisikletiydi benimki shimano parça takılmıştı.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
ne??

lütfen bilginiz yoksa konuşmayın sizin dediğiniz ön jant akordu için geçerlidir

arka jantta ruble oldugu için dümdüz akord yaparsanız jant kadroya sürter o yüzden arka jantta teller rubleye doğru örülür ve ayarı verilir
Bilginiz yok dediğiniz adam downhill/enduro kategorisinde yarışlara çıkıyor.Akort ayarı hiçbir zaman teker kadrodayken yapılamaz sehpaya konur ve öyle halledilinir.

Sikinti çıkaramaz goturur manasinda. Kötü mü? Bence normal bir kalitede
Göbek hakkında yorumum yok ama konu sahibi mili kırmış ne diye göbek alıyor ?

bende yazın 400tl yaptırmıştım orta göbek sol tarafta çatlak vardı normal fiyat. Kendim alayım kendim takayım dersen int 300tl buluyorsunda o zahmete değmez. Yol bisikletiydi benimki shimano parça takılmıştı.
Göbekte çatlak demek başka milin patlaması/kırılması başka siz daha sorunu bilmiyorsunuz.

hocam eşle dostla dağa bayıra piknikte binmelik sehiriçine de uygun bir bisiklet önerir misiniz
Konu aç.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Bilginiz yok dediğiniz adam downhill/enduro kategorisinde yarışlara çıkıyor.Akort ayarı hiçbir zaman teker kadrodayken yapılamaz sehpaya konur ve öyle halledilinir.

Göbek hakkında yorumum yok ama konu sahibi mili kırmış ne diye göbek alıyor ?

Göbekte çatlak demek başka milin patlaması/kırılması başka siz daha sorunu bilmiyorsunuz.

Konu aç.
acmıyorum yazdım gitti gönderinin altına

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Berk

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
bugün daha arka göbek mili yamulduğu için rulmanlarıyla birlikte 150tl ye değiştirdim eğer göbek değişecekse orasını bilemem ama 400tl sadece mil için fazla

NightWish2434

80+ Silver
Kazık 50 lira falan miller sakın yaptırma.Mil ile göbeğin farkı var mil çıkartılabilen bir parça olduğundan patlama olmaz sadece kırılabilir kırıldıysa internette bisiklet mil yazarak bulabilirsin 50-100 bandında.Cıvatalı olan miller daha sağlamdır sürekli kırılıyorsa ondan al.
hocam gittim. vites teli 5 yıl olmuştu değişti. akort yapıldı ve mildeki boşluk alındı. sonuç: 10/10 50₺ aldı para bile değil. tek sıkıntı var şu sıkma yerindeki civata gibi olan bölüm boşa dönüyo biraz sıkıldıktan sonra. onu nasıl çözerim??

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Top Bottom