ThE LoSt
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,180
Siteden ziyade direkt olarak çevrenizde yada yakın muhitte bayi bulup görüp deneyerek alın bisiklet almak telefon almaya benzemezSite olarak öneriniz var mı
Siteden ziyade direkt olarak çevrenizde yada yakın muhitte bayi bulup görüp deneyerek alın bisiklet almak telefon almaya benzemezSite olarak öneriniz var mı
Bu da 3 ayda 1700 mesaj yazmış. Anlamadım ki bilgi sahibi olmadığın bir konuya mesaj yazarak mesaj mı kasıyorsunuz..Sen de düzgün konuşmayı öğrenememişsin onu napacağız?
Bu dediğinin bir ismi var bu 1 , 2 bir sürü insana yardımım dokunmuştur günümden günüme değişir ,espri ya da yardım havam , 3 belki bilgimizi paylaşıyoruzdur , saatleriimizi harcıyoruzdur? ukalalığını kendine saklaBu da 3 ayda 1700 mesaj yazmış. Anlamadım ki bilgi sahibi olmadığın bir konuya mesaj yazarak mesaj mı kasıyorsunuz..
Bisan mtx7700 bakabilirsin şahsen bende corelli snoop 5.3 var memnunum 2. El 1200 e almıştımArkadaşlar mtb veya şehir bisikleti alacağım 4 5k bütçe var ne önerirsiniz
Not:Asfaltta kullanacağım fakat kaldırıma falan sert çıkıyoruz biraz sert kullanıyoruz MTb daha uygun olur gibi düşünüyorum sizin düşünceniz nedir?
Link ile model önerirseniz sevinirim?
Evet bende de vardı büyüyünce küçük kaldı ama ileride bir bisiklet daha alsam kron alırımMosso ve Kron bakmanı öneririm.
Bu bütçe için Sedona gibi üst seviye markalar iyi olurSıfır olarak alivio altus karışımı bir şey bulursun ikinci el deore set falan bak carraro,sedona,kron,salcano gibi modellere bakabilirsin