Neler Yeni

Bisikleti parçalamak için kaç TL alırlar

Hasan344

80+ Gold

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Servise yaptırsam ne kadar alır hem düzgün yapmış olurlar
Fren hidrolik disk bu arada
ortalama olarak 100-150 tl parası alırlar. Bakım parası gibi bir miktar alırlar çünkü çoğu parçayı sökecek. Takarkende aynı parayı alırlar tahminen

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Bisiklet taşıyıcı al diyen arkadaşlarım taşınırken kendi arabamizla tasincagimi söylediğimi hatırlamıyorum ben otobüsle gitcez büyük ihtimal
Kanka otobüste 1 kişinin 1 bagaj ve 15kgyi geçmeme sınırı var bisikletin kaç kg diyelim 10 kg. 5 kglik eşyanla beraber bisikletini otobüse koydur kalan eşyalarınının birazını kendi sırt çantana koy kalanı da artık yanında kim varsa onların bagajına falan koyabilirsin ya da eşyam çok diyosan 1 bilet daha kestir hem yan koltuğun boş olur hem bisikletini koyar eşyalarınıda rahat rahat koyarsın (otobüsler bisiklet götürüyor diye hatirliyorum)

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Kanka otobüste 1 kişinin 1 bagaj ve 15kgyi geçmeme sınırı var bisikletin kaç kg diyelim 10 kg. 5 kglik eşyanla beraber bisikletini otobüse koydur kalan eşyalarınının birazını kendi sırt çantana koy kalanı da artık yanında kim varsa onların bagajına falan koyabilirsin ya da eşyam çok diyosan 1 bilet daha kestir hem yan koltuğun boş olur hem bisikletini koyar eşyalarınıda rahat rahat koyarsın (otobüsler bisiklet götürüyor diye hatirliyorum)
Knk 30kg sınır dün otogarda sordum

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Aynen götürüyor çok yolculuk yaptım bisiklet ile. Bazı muavinler almam vs demeye başlıyor ama yönetmelikteki maddeyi söyleyince bir şey demiyorlar. Birorta boy çanta ve bisiklete izin veriyorlar ama eşya çoksa laf ediyorlar. O zman bir bahşiş verirsen alır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,428
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom