Bisikletten iyi anlayanlar bisiklet önerisi lazım

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,877
güzel katlanabilir kullanışlı bir bisiklet arıyorum fiyatına degen marka falan pek anlamam bütçem 15000 çok aşırı iyi kaçırlmayacak fırsar derseniz biraz üstü olabilir

FX 3800 Bisan Katlanır Bisiklet 3 Vites bi gözden geçir bir iki inceleme videosu izle bu arada Bisan türkiye genelinde bilindik ve kaliteli bir markadır küçükken bisan salcano bianchi gibi markalarla büyüdük aralarından en iyisi benim için bisandı

FX 3800 Bisan Katlanır Bisiklet 3 Vites bi gözden geçir bir iki inceleme videosu izle bu arada Bisan türkiye genelinde bilindik ve kaliteli bir markadır küçükken bisan salcano bianchi gibi markalarla büyüdük aralarından en iyisi benim için bisandı
Hocam banada önerir misin dağ bisikleti istiyorum burada yollar bozuk hep mıcırlı falan bütçem 25 30u zorlarım ama köylere falanda cikicam arazide iyi olması lazım yani rahat olması lazım kullanırken şimdiden teşekkürler

V Fren falan pek önermiyorlar hidrolik falan iyi diyorlar ne düşünüyorsnuz

V Fren falan pek önermiyorlar hidrolik falan iyi diyorlar ne düşünüyorsnuz
dediğin gibi evet hidrolik ani frenleme konusunda daha iyi ve biraz tuzlu ancak v fren de kolay bakım tamir ve frenleme hızını ayarlayabilmek ile iyi ona göre seçim yapın derim

Hocam banada önerir misin dağ bisikleti istiyorum burada yollar bozuk hep mıcırlı falan bütçem 25 30u zorlarım ama köylere falanda cikicam arazide iyi olması lazım yani rahat olması lazım kullanırken şimdiden teşekkürler
Wrc nin pro xt modelleri var yoksa bianchi magma bak

dediğin gibi evet hidrolik ani frenleme konusunda daha iyi ve biraz tuzlu ancak v fren de kolay bakım tamir ve frenleme hızını ayarlayabilmek ile iyi ona göre seçim yapın derim

Bisan FX 3600 Altus MD 8 Vites 20 Jant Katlanır Bisiklet bu nasıl mekanik disk fren varmış biraz daha yeniymiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,449
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri