EmreUzn3
80+ Bronze
indirim düşmüyor sitedeBen dün akşam aldım hocam
indirim düşmüyor sitedeBen dün akşam aldım hocam
sanal markete 1 2 tane ürün gözükuyor kendim gitsem markete şimdi aynı 2 tane ürün mü kalmış demek kampanyalı ayrı stok vb ... bir şey yok yani dimi onu demek istedimMağazada devam
benim ürünlerim geldi. Tarihlerindede sıkıntı yok. Sadece aldığım 1 ürünü stok kalmadığı için iptal ettiler para iadesi sipariş teslim edildikten hemen sonra geldiileri yapınca düzeliyor. o sayfada hata oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde ürünleri gelen var mı internette gördüm son kullanma tarihleri 1 hafta falan kalmış diyorlar doğru mu
marketlerin dolu olduğunu düşünmüyorum sosyal medyada gördüysen her şeyi boşaltmışlarsanal markete 1 2 tane ürün gözükuyor kendim gitsem markete şimdi aynı 2 tane ürün mü kalmış demek kampanyalı ayrı stok vb ... bir şey yok yani dimi onu demek istedim
Boş olduğuna bakmayın. Migrosta stok bitmezsanal markete 1 2 tane ürün gözükuyor kendim gitsem markete şimdi aynı 2 tane ürün mü kalmış demek kampanyalı ayrı stok vb ... bir şey yok yani dimi onu demek istedim
Bakmakta yarar var diyorsunBoş olduğuna bakmayın. Migrosta stok bitmez
Ankara Gölbaşı iki migros tan bitanesinde yeterli stok var.benim ürünlerim geldi. Tarihlerindede sıkıntı yok. Sadece aldığım 1 ürünü stok kalmadığı için iptal ettiler para iadesi sipariş teslim edildikten hemen sonra geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
marketlerin dolu olduğunu düşünmüyorum sosyal medyada gördüysen her şeyi boşaltmışlar
Bakmakta fayda var evet Emre.Bakmakta yarar var diyorsun
Sepete gelince düşüyorindirim düşmüyor sitede
f5 atınca geçde olsa geliyorda ürün yok sanal markete normal şubelerinde var mıdır acaba ürünlerSepete gelince düşüyor
Hocam ben baktım şimdi bizim burdaki marketin stoğundan siteden yani seçip baxı şeyler var yakınsa bir bak istersen bende dün akşam aldım 9daf5 atınca geçde olsa geliyorda ürün yok sanal markete normal şubelerinde var mıdır acaba ürünler
her migrosda var mı buHocam ben baktım şimdi bizim burdaki marketin stoğundan siteden yani seçip baxı şeyler var yakınsa bir bak istersen bende dün akşam aldım 9da