Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Migros'ta Paketli Sucuklarda Aynı Üründen 2 Al 1 Öde!

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Onur Yücel
Ülkede yaşanan enflasyon kaynaklı firmaların kalite düşürmesi bu tip sonuçlar ortaya çıkarıyor. Bana kalsa kaliteli ürün üretsinler fiyatı da yüksek olsun yiyen yesin, yemeyen yemesin ama bu durumda halk isyana başlayacak evimizi et alamıyoruz, sucuk vs alamıyoruz diye. Bu durumda tabi ki eleştiriler hükümete gideceği için, onlarda bu kalitesi düşük üretimlere, kendi koydukları kalite standartları altında izin veriyorlar.
Aynen öyle skimpflasyon denir buna ekonomide.

KxKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Maret namet tercih etmiyorum. apikoğlu'na son haberlerden sonra güvenim kalmadı. yine en mantıklısı polonez ve cumhuriyet gibi duruyor ama cumhuriyet'te indirim yok galiba.

SadeceSeyf

80+ Gold
Maret namet tercih etmiyorum. apikoğlu'na son haberlerden sonra güvenim kalmadı. yine en mantıklısı polonez ve cumhuriyet gibi duruyor ama cumhuriyet'te indirim yok galiba.
apikoğlu haberi nedir ?

KxKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
kanatlı hayvan eti karıştırıyor haberleri çıkmıştı. bence tat olarak en iyisi ama acaba düşüyor akla işte. aslında en güzeli bilindik kasap var ise ondan almak, bu et işi sıkıntılı iş
Mesaj otomatik birleştirildi:

apikoğlu haberi nedir ?
kanatlı hayvan eti karıştırıyor haberleri çıkmıştı. bence tat olarak en iyisi ama acaba düşüyor akla işte. aslında en güzeli bilindik kasap var ise ondan almak, bu et işi sıkıntılı iş

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,131
İsim
Diyarhan
Başyazıcı İnan ve Maret var hangisini alsam bilemedim. Maretin tadı güzeldi diye hatırlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,299
Üyeler
160,068
Son üye
wiesmir
Top Bottom