Bit Fenix sıvı soğutma rezilliği

Reaksiyon skoru
3
Nisan ayı başlarında aldığım Bitfenix cube 2 240mm sıvı soğutma aldıktan bir kaç hafta sonra ARGB bozulması sorunu ile garantiye gitti birebir ürün ile değiştirildi lakin ilk üründe de diğer sıfır üründe de ryzen 5 7500f kullanıyorum ve oc yapmamıştım iki üründe de ciddi ısınmalar vardı boşta 70-75 yükte 80-85 derece oluyor bu işlemi için aşırı fazla. Bilgisayara en kaliteli macun ve en doğru montaj şekli ile montajladım kasa geniş radyatör üstte kablolar doğru yerde cpuya blok tam temas ediyor 6 yıldır donanım işinde olduğum için yanlış yaptığımı düşünmüyorum onlarca kez soğutma montajı yaptım bu soğutmayı 2. kez garantiye gönereceğim hatalı üretim olduğumu düşünüyorum mecburen bunu kullanacağız artık ben böyle saçma bir ürün görmedim arkadaşlar söylüyorum bit fenixin bu modelini asla almayın.

Soğutucu Modeli: https://www.itopya.com/bitfenix-cube2-240-beyaz-argb-240mm-islemci-sivi-sogutucu_u24584

@Abdullah Hacıgül abi bir de sana sana soru sormak isterim sen daha önce bu modeli alıp kullandın mı? ve böyle bir sorun yaşadın mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,944
Üyeler
184,863
Son üye
VaseLine
Geri