- Reaksiyon skoru
- 1,681
Açıkçası bana böyle bir şey yapmaları ne bileyim absürt gelmiyor artık. Yani Türkiye de yaşayıp genç olup böyle bir teklifi kabul etmeyecek biri yoktur diye düşünüyorum. Bende yayıncılık yapıyorum bana da böyle bir teklif gelse bu işte bir iş var diye düşünmem direkt girerdim yüksek ihtimalle. Kim istemez ki 500 dolar verip 2000 dolar almak? Kredi kartlarının çalıntı olduğunu bile düşünemezdim. Kimse kusura bakmasın da bu hallere düşmemizde en büyük etken gerçek manada az maaşlı çalışıp hayata isyan edişimizdendir. Yani bilgisayar toplamak bile bu devirde artık o kadar zor ki araba fiyatlarının fiyatlarına çıktı bilgisayar fiyatları arabalar ise ev fiyatlarına ulaştı. Ben burada onlar haklı demiyorum kesinlikle her iki tarafta haksız. Hatta ve hatta her 3 tarafta haksız diyelim. Twitch, yayıncı ve devlet. Bu imkanları yayıncılara sağlayan Twitch çünkü hiçbir şekilde kontrol altına alınmamış. Gördükleri halde müdahale edilmemiş. Devlete gelince gençlere yönelik ne yapmış ki bu devlet? Hiçbir şey. Küçük bir çocuğun tek amacı oyun oynamak iken bu çocuğu sen pandemide eve tıktın bu çocuğun ailesi bilgisayar bile alamıyor bu çocuğa bilgisayar bile diyorum bu kadar pahalı olmamalı çünkü. Olaylara birde bu bakış açısından bakmak lazım.