- Reaksiyon skoru
- 1,250
o zaman dona filan koruz yiyorsa el atsınlarHayır full nakit çalışıyorlar. Satılan ürünler genelde çalıntı oluyor zaten.

o zaman dona filan koruz yiyorsa el atsınlarHayır full nakit çalışıyorlar. Satılan ürünler genelde çalıntı oluyor zaten.
Sanayide çalışıyorum bit pazarına mal verem bi abi geldi nasıl dönüyor bu işler dedim çöpden çıkanları hurdacılar buluyor hurdacında pazara gidiyor. Çalıntı olabilir mi görmeden bişey diyemezsin çünkü %90 teşefonun imei yok yani bilerek satılıyor oradaHayır full nakit çalışıyorlar. Satılan ürünler genelde çalıntı oluyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok aslında yapacağın şey çok basit. Sadece paranı çaldırmayacaksın. Yoksa kimse sana bişey demez orda. Dikkat etmen gereken başka bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hele İstanbul gibi bir yerde açık olması çok zor.
Hocam Ankara Ulusta bir bit pazarı var. Hatta öyle bir yer ki hırsız pazarı diye de anılıyor. 1000 liralık telefonları 100 liraya bulabiliyorsun. Hepsi ölümüne çalıntı, kaçak.Sanayide çalışıyorum bit pazarına mal verem bi abi geldi nasıl dönüyor bu işler dedim çöpden çıkanları hurdacılar buluyor hurdacında pazara gidiyor. Çalıntı olabilir mi görmeden bişey diyemezsin çünkü %90 teşefonun imei yok yani bilerek satılıyor orada
Bit pazarından HDD, Laptop, Ekran kartı falan alınmaz. Yüzde 90 arızalı çıkar. Ben 10 liraya bozuk Nvidia FX 5500 almıştım. Sırf keyfineBit pazarı videoları izlemiştim bir kaç tane.
gerçekten acayip şeyler var.
yalnız bir tanesinde videoyu çeken çocuk 6tb harddisk almıştı 200 TL'ye.baya heyecanlıydı.
eve gitmiş harddisk bozuk çıkmış![]()