bitcoin yükselirEvet bu çelişkiyi anlayamadım, BTC o kadar yükselirken altcoinler niye böyle nötr gidiyor?
Peki @muhammetdd nin dediği; "Paralar şuan Pump fun'da dönüyor" fikre ne diyorsun?bitcoin yükselir
kar alınır
alınan karla altcoin alınır
altcoin rallisi başlar
bu tarz terimlere hakim değilim tek bildiğim btcden para çıkışı olmadan altların yükselmeyeceğiPeki @muhammetdd nin dediği; "Paralar şuan Pump fun'da dönüyor" fikre ne diyorsun?
neler aldınız hocamAltlar yerinde sayıyor bekliyorum bakalım.
Pump fun, herkesin coin çıkardığı yer hocam. Pnut mesela oradan çıktı bildiğim kadarıyla, şimdi Binance'da listeli. Bunu görünce millet daha da yüklenmeye başladı bu sisteme, yeni coin çıkar 200x yapar diye. Ancak %90 para çöp oluyor.bu tarz terimlere hakim değilim tek bildiğim btcden para çıkışı olmadan altların yükselmeyeceği
Mesaj otomatik birleştirildi:
neler aldınız hocam
Coin ters köşe yapar hocam tavsiye adını vermem doğru olmaz.bu tarz terimlere hakim değilim tek bildiğim btcden para çıkışı olmadan altların yükselmeyeceği
Mesaj otomatik birleştirildi:
neler aldınız hocam
almayacağım sadece merak ettimCoin ters köşe yapar hocam tavsiye adını vermem doğru olmaz.
D**s almıştım verdim hocam. Dipten yakaladım birden güzel gitti az önce tepeden verdim. coinlerde uzuncu değilim.almayacağım sadece merak ettim