conveyor belt overlord
80+ Silver
Alamadım :,(İyi ki almadım. :')
Alamadım :,(İyi ki almadım. :')
şuan tekrar baktım ve 2000 tl artmış saniyelik değişiyor ve büyük farklar oluyor değişikSDUADSAOIDAOISDOIPAIOSD
Aga Noluyo Aga
Valla Alanlara Geçmiş Olsun.Belki Yükselir Bilemem Ancak Şuan İçin Konuşursak251k Oldu
düştümü arttımı biri açıklasın ben anlamadımValla Alanlara Geçmiş Olsun.Belki Yükselir Bilemem Ancak Şuan İçin Konuşursak
VAAA DOLANDIRILDIM LA VAAA
(Edit:255.000 Oldu)
Hocam 3 dakika önce 255.000 İdi Şuan 252.000. Ortalık Çok Karışık.Düşsünde bir ekran kartı alak yawdüştümü arttımı biri açıklasın ben anlamadım
vallaha yav bide bişey sorcam bu anakarta kasaya felan etki etmedi demi ben yeni aldımda kjdssdlfHocam 3 dakika önce 255.000 İdi Şuan 252.000. Ortalık Çok Karışık.Düşsünde bir ekran kartı alak yaw
Nasıl Yani ? Anakart kasaya Uyar Sıkıntı Etmeyinvallaha yav bide bişey sorcam bu anakarta kasaya felan etki etmedi demi ben yeni aldımda kjdssdlf
yok yani ankartın fiyatı filan arttımı bu btc yüzündenNasıl Yani ? Anakart kasaya Uyar Sıkıntı Etmeyin
Genellikle Ekran Kartı Fiyatına Vuruyor Hocam.Anakartın Artacağını Düşünmüyorumyok yani ankartın fiyatı filan arttımı bu btc yüzünden
1 Liralık bile alabilirsin.BTC alıcak param yok daha
Simit yemeyip almayı düşünüyorum1 Liralık bile alabilirsin.
Simit yemeyip almayı düşünüyorum