SadeceSeyf
80+ Gold
Bitcoin değil şuan sıkıntı DOLAR.
Uçurum dedikleri alana giriş yaptı diyorlar. Telegramda ki bir ablamız. Tutunduğu en büyük destek yerlerinin altına salmış durumda şuan. Her ay 1000 TL Avax solona almak lazımİnsallah dipleri görür 1klara kadar düşer BTC patlar adsdasdasd
Turkıye'de dolar kuru olmasa suan cok ama cok dusuk fıyatlar gorecegızzz
Öyle de Nvidiada zerre düşme olmadı. Vuran Amdye vuruyorKnk 1btc 1 lira da olsa ekran kartı fiyatları çok fazla düşmez dolar uçuyor.
Azıcık grafikten anlayan arkadaşlar vardır diye paylaştım hocam zaten. Herkes nasıl anlasınHocam bunu zaten bilsek milyonlarımız olurdu.
O soruyu forumda sordum 14 gün ban yedim kendime hakim olamadım. O tayfa küfür ediyor ben hakaret ediyorum zeka seviyesine adam benle aynı cezayı alıyor .dArkadaşlar mesele bitcoinin düşmesi değil. Onların cebinde dolar yine dolar olarak kalıyor ama senin cebinde türk lirası olduğu için günden güne zarar ediyorsun, ekran kartlarında satış fiyatı dolar bazında düşerken sen fazla fiyat ödüyorsun.
Sorgulaman gereken şey ise, dolar neden yükseliyor? Buna sebep olan kişiler, kurumlar kimler?
(YTD) kasıtlı olarak yine doların yükselmesine müsade ediyorlar ve dolar 20 seviyelerine gelince tekrardan 13-14 seviyesine düşürecekler.
Fakirin elindekini zengine nasıl aktarabilirim mantığı.
(Öngörüm bu)