Bitcoin işine 18 yaş altı girmek mümkün mü ?

Bende bunu sormak istiyordum başlanırsa hangi site olmalı ayrıca bilgili birisi yardımcı olabilir mi

ben 17 yaşındayım küçük bir miktar ile bitcoin işine girmek istiyorum 18 yaş altı olmam engel oluyor mu ? başlamalı mıyım yada nereden başlamalıyım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi çok bişey bilmiyorum bu konu hakkında
Engel olur evet.

ben 17 yaşındayım küçük bir miktar ile bitcoin işine girmek istiyorum 18 yaş altı olmam engel oluyor mu ? başlamalı mıyım yada nereden başlamalıyım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi çok bişey bilmiyorum bu konu hakkında
Kendi bilgileriniz ile alım satım yapamazsınız, ailenizin bilgileri ile yapabilirsiniz.

Annen, baban varsa ablanın abinin bilgileri ile yapabilirsiniz.

İnternetten videoları izle, öğren, Sonra kararını ver.
Acele etme. Özellikle kripto paralarda para kaybetmek kolaydır, kazanması zordur.

ailen veya bir büyüğünle girebilirsin engeldir

resim_2021-01-29_141726.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,238
Üyeler
184,283
Son üye
ETRANGER
Geri