bitcoin konusunda bir babbayigit yol gostersin bana

fettahaltuntaş

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
198
arkadaslar malum olayi biliyonuz bu gun elon musk btc aldi ve firladi btc bende 350 tl gibi bisi yatirmistim 450 tl oldu heycanla cektim parayi :D dusermi yukselirmi dusmesini bekliyorum basicam parayi yada yikselirmi su an ki dusuk hali olabilirmi napayim yol gosterin su zengin olmaya calisan garibana ;D

Bu piyasa çok manüpilatif ve hareketli. TSLA da Bitcoin aldıktan sonra Bitcoin' in 28 altına düşeceğine dair inancım kalmadı benim.
Çok düşeceğini sanmıyorum. Tutmak lazım.

arkadaslar malum olayi biliyonuz bu gun elon musk btc aldi ve firladi btc bende 350 TL gibi bisi yatirmistim 450 TL oldu heycanla cektim parayi :D dusermi yukselirmi dusmesini bekliyorum basicam parayi yada yikselirmi su an ki dusuk hali olabilirmi napayim yol gosterin su zengin olmaya calisan garibana ;D
açık konuşayım kısa vadeli yatırım ile çok bir şey kazanamassınız ben olsam uzun vadeli yatırım yapardım not yatırım tavsiyesi değildir

Bu piyasa çok manüpilatif ve hareketli. TSLA da Bitcoin aldıktan sonra Bitcoin' in 28 altına düşeceğine dair inancım kalmadı benim.
Çok düşeceğini sanmıyorum. Tutmak lazım.
Apple amca da yatıracak diyorlar.

açık konuşayım kısa vadeli yatırım ile çok bir şey kazanamassınız ben olsam uzun vadeli yatırım yapardım not yatırım tavsiyesi değildir
Bitcoin ile Kısa vadeli Kazanan varsa bordo berelildir,acık ve net.

arkadaslar malum olayi biliyonuz bu gun elon musk btc aldi ve firladi btc bende 350 TL gibi bisi yatirmistim 450 TL oldu heycanla cektim parayi :D dusermi yukselirmi dusmesini bekliyorum basicam parayi yada yikselirmi su an ki dusuk hali olabilirmi napayim yol gosterin su zengin olmaya calisan garibana ;D
350.000 tl yatırsadın 450.000 tl olurmuş vaybe.

Kesin bir şey asla söylenemez kripto para piyasası çok oynak bir şey.

(Yatırım tavsiyesi değil ve zaten tavsiye vermedim)

350.000 TL yatırsadın 450.000 TL olurmuş vaybe.

Kesin bir şey asla söylenemez kripto para piyasası çok oynak bir şey.

(Yatırım tavsiyesi değil ve zaten tavsiye vermedim)
İnanılmaz hareketli. Yarım saat içinde 5K Dolar oynadı.
Untitled.jpg

İnanılmaz hareketli. Yarım saat içinde 5K Dolar oynadı.
Alıntıyı görüntüle
bitcoin yeni çıktığında ucuzmudu ? Eper ucuzdu ise keşke zamanında baya bir alsamışım :( kripto paraya yatırım yapmak çok riskli bir şey aşırı derecede batadabilirsin aşırı derece karda edebilirsin. Bu yükselme elon musktan dolayı mı oldu ?

TL cinsi olarak 245 bin den alıp 270 binden satmıştım :D satmasaymışım iyimiş

Yatırım tavsiyesi vermek yasak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,628
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri