DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Kardeşim kimliğinle selfie istemiyor işte. Konuyla uzaktan yakından alakası yok.Kayıt olmak için kimlik istiyordu sanki nasıl ya
Kardeşim kimliğinle selfie istemiyor işte. Konuyla uzaktan yakından alakası yok.Kayıt olmak için kimlik istiyordu sanki nasıl ya
Coinbase zaten Dünya'da kullanılan en büyük 2. kripto borsası. Bende sizin gibi düşünüyorum.Coinbase'in kendi NFT platformu var ve bu sebeple bir sürü yatırımcısı var ayrıca coinbase NBA'e sponsor, sizce coinbase satmış olabilir mi? Mantıklı düşünmek lazım, açın haberlere bakın bu tarz konular açmadan önce coinbase ile alakalı bir şey var mı? Tabii ki yok. Hacklenseydi buradan bilgi almak yerine önce kendimiz görürdük google'a coinbase yazdığımızda. Coinbase kimlik bilgilerini satacak bir şirket değil, bitci yapmış olabilir diyeceğim fakat onunla alakalı da bir haber yok bence endişe etmenize gerek yok eski bitexen vakası falan olabilir.
Kayıt olmak için kimliği her şirket ister fakat anlatmak istediğimiz şu bitcinin doğrulama yöntemi farklıydı, konunun ilk mesajında ssle belirtilen resimlerle alakası yoktu. Ve bitciyle alakalı hiçbir haber de yok.Kayıt olmak için kimlik istiyordu sanki nasıl ya
Tamam kardeşlerimKardeşim kimliğinle selfie istemiyor işte. Konuyla uzaktan yakından alakası yok.
Gereken yapılmaz ise daha da komik olacağım bekle canım benim.Komik.
Bekliyorum paşam.Gereken yapılmaz ise daha da komik olacağım bekle canım benim.
zaten wp den gönderilmiyor wp den arşive aktarılıyorResimlerin tümü whatsapp image olarak adlandırılmış, şayet coinbase airdrop'unun bekleme listesinde olan biri olaraktan konuşayım. Resim çekip coinbase'e yüklemiyorsunuz, ayrıca böyle bir seçenekte var fakat kameradan seçtiğiniz için isimi whatsapp image olması imkansız. Hadi diyelim ki bu şekilde oldu veya hacklendi, sizce milyonlarca kişinin bilgilerini whatsapp'tan mı gönderdiler birbirlerine
Tamam hadi diyelim ki söylediğin oldu ve wp'den arşive aktarıldı. Fotoğrafı çeken cihazların hepsi de sence tesadüfen kimlik fotoğraflarını whatsapp'tan mı atmıştır, çünkü fotoğrafın orjinal çekimi kamera olmayıp whatsapp olduğu zaman image, whatsapp image olarak adlandırılır. Arşivle v.s. hiçbir alakası yok, bu kimliklerin tüm alışverişi whatsapp üzerinden gerçekleşmiş, konunun ne bitci ne de coinbase ile hiçbir alakası yok.zaten wp den gönderilmiyor wp den arşive aktarılıyor
Sıkıntı senin herhangi bir kaynak olmadan Coinbase diye bahsetmen. Bir daha konu açmadan önce kaynağını araştırıp öyle aç boş yere de millete korku salma!zaten wp den gönderilmiyor wp den arşive aktarılıyor
Bedava para diye bir şey yok. Adam reklama para harcayacağına kişiye aktarıyor parayı. Bak reklamı o kadar iyi yaptı ki hala konuşuluyor. Ayrıca Coinbase'e de ait değil bu veriler.Bedava hiç bir şey yok dostum bu devirde.
"Bedava bir ürün varsa orada ürün sizsinizdir" sözü ile tam uyumlu bir olay olmuş
Katılıyorum kesinlikle.Bedava para diye bir şey yok. Adam reklama para harcayacağına kişiye aktarıyor parayı. Bak reklamı o kadar iyi yaptı ki hala konuşuluyor. Ayrıca Coinbase'e de ait değil bu veriler.
Sadece Gülebilen ve iki kelime söyleyebilme yetisi olmayan.Bekliyorum paşam.