Neler Yeni

Bitcoin sitelerinde kimlik patlamış

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sadece Gülebilen ve iki kelime söyleyebilme yetisi olmayan.
Sadece karşısındakine hakaret edebilen.
Öfkelendiğin de ise öfkesine hakim olamayan.
Daha birçok özelliğin bulunduğu "Özelliksiz"
:) :) :) :)
Tamam.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Katılıyorum kesinlikle.
Ayrıca şöyle bir durum daha var, bu adam hem reklama vericeği parayı sana veriyor. Hem coin üzerinden vericeği paranın derslerini izletiyor, yaptırıyor veya da çözdürüyor her neyse. Sana coin olarak ödediği için parayı, ve bu coin şirketin kendi NFT'sine ait olan bir coin olduğu için adam (coinbase) hiçbir şekilde zarara uğramıyor. Hatta ve hatta sen o coini nakite çevirmek için satıcağın zaman coinin hacimini yükseltiyorsun, ayrıca başka bir yere aktarırken de komisyon alıyorsa, şirket para vermiyor. Şirkete para kazandırıyoruz :D

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
Sıkıntı senin herhangi bir kaynak olmadan Coinbase diye bahsetmen. Bir daha konu açmadan önce kaynağını araştırıp öyle aç boş yere de millete korku salma!
dostum allah kullan diye göz vermiş kesinlik vermeden coinbase veya bitci yazdım ki araştırırsan görürüsün kesinlik belirtmedim ben burda

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
dostum allah kullan diye göz vermiş kesinlik vermeden coinbase veya bitci yazdım ki araştırırsan görürüsün kesinlik belirtmedim ben burda
Birader düzenlemişsin gelip burada laf atıyorsun. Düzenlemeden öncesinden bahsediyorum zaten ben.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
Birader düzenlemişsin gelip burada laf atıyorsun. Düzenlemeden öncesinden bahsediyorum zaten ben.
dostum düzenlemeden önce de kesin bilgi olarak göstermedim ben log geçmişinden moderatörden isteyebilirsinki ki bunlar gerçek bir çok grupta paylaşılıyor

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
dostum düzenlemeden önce de kesin bilgi olarak göstermedim ben log geçmişinden moderatörden isteyebilirsinki ki bunlar gerçek bir çok grupta paylaşılıyor
Bu konudakinden bahsediyorum ne demek? O borsanın patladı demek.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz

equinoxx

80+ Bronze
Bu fotoğrafların thodex'e ait olduğunu düşüyorum. Ben de böyle doğrulamıştım yanlış hatırlamıyorsam. Bitci.com'da sadece yazı ile selfie doğrulaması var. İnsanları telaşa sürükleyip konu kasmanın anlamı yok.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
öncelikle şunu belirteyim bu borsa ne coinbase ne de bitci.

-Coinbase selfie istemiyor.

-Bitci selfie istiyor ama selfie ile beraber bir kağıda bitci.com yazmanı ve günün tarihini yazmanı istiyor.

O yüzden bu yüksek ihtimalle merkeziyetsiz bir borsa yada Thodex falan

equinoxx

80+ Bronze
öncelikle şunu belirteyim bu borsa ne coinbase ne de bitci.

-Coinbase selfie istemiyor.

-Bitci selfie istiyor ama selfie ile beraber bir kağıda bitci.com yazmanı ve günün tarihini yazmanı istiyor.

O yüzden bu yüksek ihtimalle merkeziyetsiz bir borsa yada Thodex falan
Thodex büyük ihtimalle. Doge almıştım ben de böyle :D içerde kaldı bir de...

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Sıkıntı yok, başka satcak site varsa yazın. İsteyene 100 liraya satarım özelden mesaj atmanız yeterli.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
bu haber yanlış, bu arşiv önceden paylaşılmıştı ve o zamanlar da bu arşive denk gelip biraz incelemiştim.Bu başka bir sitenin sızdırılan verileri,coinbase ve bitçi sitesi ile alakası yok,her böyle kyc ye para veren site olayı olduğunda bu arşivi , yalan yanlış haber olarak yayınlıyorlar o dönemde hangi site kullanıldıysa o sitenin arşivi yazıp milleti bu gibi sitelerden uzaklaşmaları için yapıyorlar.

Top Bottom