Bitcoin sitelerinde kimlik patlamış

bu arada coinbase mi emin değilim bir de bitci vardı o da aynı parayı veriyordu ikisinden biri ama büyük ihtimalle coinbase
Konuya saldırmak için gidecek olacak. İkisi de değil. Bildiğim gate.io ve binance var selfie ile kimlik isteyen. Ne coinbase ne de bitci istemiyor.

O değilse yine bir şeyler vaat eden başka bir sitedir. Diğerlerinde de bir garanti yok sonuçta.
Ona bir şey diyemem. Konuda ben ve diğer arkadaşın açtığı konu hedef gösteriliyor. Bilgilendirmemi yaptım.

Beyler 300 veren vardı ne oldu o 😁

Arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda bir konu açılıdı bir bitcoin sitesinde kimliğini paylaştığınızda 100tl gibi ücretler veriyordu siteyi patlatmışlar binlerce insanın kimliği paylaşılmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konudakinden bahsediyorum bilmeyenler için
(bu arada coinbase mi emin değilim bir de bitci vardı o da aynı parayı veriyordu ikisinden biri ama büyük ihtimalle coinbase)
Hahahahahah böyle olacağı belliydi.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda bir konu açılıdı bir bitcoin sitesinde kimliğini paylaştığınızda 100tl gibi ücretler veriyordu siteyi patlatmışlar binlerce insanın kimliği paylaşılmış

bu konudakinden bahsediyorum bilmeyenler için
(bu arada coinbase mi emin değilim bir de bitci vardı o da aynı parayı veriyordu ikisinden biri ama büyük ihtimalle coinbase)
bıtcı kımlık ıle selfie ıstemıyordu kagıda yazmamızı ıstıyordu

adisk başta olmak üzere internete düşmüş gibi gözüküyor. Şayet doğruysa ve gönderen varsa geçmiş olsun, bir şey olmaz umarım.
Özelden incelemem için link paylaşmanız mümkün mü?

xsxs.jpg

database'de şu tarihli kimlikler var.

Haber kaynağı veya arşiv paylaşımlarını bekliyorum. Bana atılan3 arşivin de konudaki sitelerle bitcoinle alakalı olduğuna dair tek emare yok.

Coinmarketcapteki hacklenmeyi bilmiyorum sanmadın herhalde. Sadece e posta sızdırılmış.

Geri