Neler Yeni

Bitcoin sitelerinde kimlik patlamış

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
bu arada coinbase mi emin değilim bir de bitci vardı o da aynı parayı veriyordu ikisinden biri ama büyük ihtimalle coinbase
Konuya saldırmak için gidecek olacak. İkisi de değil. Bildiğim gate.io ve binance var selfie ile kimlik isteyen. Ne coinbase ne de bitci istemiyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
O değilse yine bir şeyler vaat eden başka bir sitedir. Diğerlerinde de bir garanti yok sonuçta.
Ona bir şey diyemem. Konuda ben ve diğer arkadaşın açtığı konu hedef gösteriliyor. Bilgilendirmemi yaptım.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,162
İsim
Diyarhan
Beyler 300 veren vardı ne oldu o 😁

kırmızışarapp

80+ Silver
Arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda bir konu açılıdı bir bitcoin sitesinde kimliğini paylaştığınızda 100tl gibi ücretler veriyordu siteyi patlatmışlar binlerce insanın kimliği paylaşılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu konudakinden bahsediyorum bilmeyenler için
(bu arada coinbase mi emin değilim bir de bitci vardı o da aynı parayı veriyordu ikisinden biri ama büyük ihtimalle coinbase)
Hahahahahah böyle olacağı belliydi.

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
Arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda bir konu açılıdı bir bitcoin sitesinde kimliğini paylaştığınızda 100tl gibi ücretler veriyordu siteyi patlatmışlar binlerce insanın kimliği paylaşılmış

bu konudakinden bahsediyorum bilmeyenler için
(bu arada coinbase mi emin değilim bir de bitci vardı o da aynı parayı veriyordu ikisinden biri ama büyük ihtimalle coinbase)
bıtcı kımlık ıle selfie ıstemıyordu kagıda yazmamızı ıstıyordu

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
adisk başta olmak üzere internete düşmüş gibi gözüküyor. Şayet doğruysa ve gönderen varsa geçmiş olsun, bir şey olmaz umarım.
Özelden incelemem için link paylaşmanız mümkün mü?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
xsxs.jpg

database'de şu tarihli kimlikler var.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Haber kaynağı veya arşiv paylaşımlarını bekliyorum. Bana atılan3 arşivin de konudaki sitelerle bitcoinle alakalı olduğuna dair tek emare yok.

Coinmarketcapteki hacklenmeyi bilmiyorum sanmadın herhalde. Sadece e posta sızdırılmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,622
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom