Neler Yeni

Bitcoin sitelerinde kimlik patlamış

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
uydu3 isimli şahıs bana en son
'Ancak Coinbase güvenliği konusunda kesinlikle en güvenilir kripto para borsalarından biri olduğunu söylemekte hiçbir sakınca yoktur. Coinbase, kullanıcı varlıklarını korumak için verilerin yüzde 98'ini çevrimdışı cüzdanlarda saklamaktadır.
Lütfen bilginiz olmadan hebele hübele bilgilerle konuşmayın' yazmıştı bu konu hakkında.

alppdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Alperen Demiray
Bitci'dir bu kim coinbaseden bilgi sızdıracak :d

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
doğru veya değil site sizinmiş gibi sırf 30-40 dolar kazandınız diye körü körüne savunmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bitci olsa bile orayı savunucak kitle de çok fazla.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
Yadisk başta olmak üzere internete düşmüş gibi gözüküyor. Şayet doğruysa ve gönderen varsa geçmiş olsun, bir şey olmaz umarım.
sanırsam sizde gördünüz bu sadece 1 tane arşiv bunda 100 e yakın kimlik var 100 tane disk var sanırsam görünürde

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
uydu3 isimli şahıs bana en son
'Ancak Coinbase güvenliği konusunda kesinlikle en güvenilir kripto para borsalarından biri olduğunu söylemekte hiçbir sakınca yoktur. Coinbase, kullanıcı varlıklarını korumak için verilerin yüzde 98'ini çevrimdışı cüzdanlarda saklamaktadır.
Lütfen bilginiz olmadan hebele hübele bilgilerle konuşmayın' yazmıştı bu konu hakkında.
bende diyim haci 10 milyar dolar değerinde çevrimdısı cüzdan satın aldık ilk etapta sahra çölünün altına kapalı mekan yaptırdık mis gibi kimse ulaşamaz kimliklerinizi yollayın bana :) oldu mu yani millete anlatamazsın bunu çiftlik bank da öyleydi inek alıyolardı gerçek hayatta var mıymış inek neymiş gözle görmeden inanmıycaksın yok kafa tinne millette batan gemide herkes birbirine geçirir arkadaşlar şu zamanda pirince giderken bulgurdan olma şansınız cok yüksek atlamayın her yere

En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda bir konu açılıdı bir bitcoin sitesinde kimliğini paylaştığınızda 100tl gibi ücretler veriyordu siteyi patlatmışlar binlerce insanın kimliği paylaşılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu konudakinden bahsediyorum bilmeyenler için
(bu arada coinbase mi emin değilim bir de bitci vardı o da aynı parayı veriyordu ikisinden biri ama büyük ihtimalle coinbase)
Bitci bu şekilde istemiyordu başka bir borsa olabilir mi ?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bitci bu şekilde istemiyordu başka bir borsa olabilir mi ?
Coinbase de bu şekilde istemiyordu. Ben selfie ile değil normal kimlik fotoğrafımı çekip attım.
Bitci de değil. Bitci elinde kağıda yazı yazmanı istiyor kimlikle selfie atmanı istemiyor. Başka bir borsa büyük ihtimalle.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
donanımhaber çiftlik bank konularını okumak yeterli bunlara güvenmemek için. Herkes bunun gibi aşırı güvenilir birsürü sponsoru var yazmış

En İyi Cevap
1

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,873
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kişisel veriler, fotoğraflar 300 TL'den daha değerliymiş demek :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,618
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom