SaygıZorDeğildir
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,227
- İsim
- Göksel Sert
Öncesinde B. İnternet Security kullanıyordum ve 140 günüm vardı. B. Total Security satın aldım, diğer cihazlara da anti-virüs aktif etmek için. Hesabımdan kodu aktif edince bir baktım ki İnternet Security'nin kalan günlerini de Total Security'nin üzerine ekledi.
İşin garip yanı İnt. S. daha ucuza bulunabiliyor. Bu yüzden ben kalan günlerin üzerine eklenmesini beklemiyordum.
2 senelik anti-virüs alacaksanız birini İnt. S., birini Total S. alıp süresini uzatma yaparak daha uygun fiyata getirebilirsiniz. Tabii önce İnternet Security'yi aktif etmeyi unutmayın.
Diğer firmalarda da böyle oluyor mu bilmiyorum. Bitdefender ile olduğunu gördüm ve paylaşayım dedim. Yararlanmak isteyen varsa bu yöntemi kullanabilir.
NOT: Ben bedava kullanıyorum diyenler için bir bilgilendirme değildir.
İşin garip yanı İnt. S. daha ucuza bulunabiliyor. Bu yüzden ben kalan günlerin üzerine eklenmesini beklemiyordum.
2 senelik anti-virüs alacaksanız birini İnt. S., birini Total S. alıp süresini uzatma yaparak daha uygun fiyata getirebilirsiniz. Tabii önce İnternet Security'yi aktif etmeyi unutmayın.
Diğer firmalarda da böyle oluyor mu bilmiyorum. Bitdefender ile olduğunu gördüm ve paylaşayım dedim. Yararlanmak isteyen varsa bu yöntemi kullanabilir.
NOT: Ben bedava kullanıyorum diyenler için bir bilgilendirme değildir.