Bitexen güvenilir mi?

Scorp!on

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,384
Beyler nedir bu bitexen guvenlirmi

Son 1 haftadır ben de duyuyorum fakat nedir ne değildir hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yeni bir çiftlik bank vakası olacak gibime geliyor. Sakın kimlik ve adres bilgilerinizi bu saçma sistem ile paylaşmayın. Neymiş efendim herkese beleşten 50tl veriyormuş yok yerli borsaymış falan fistan.

50 TL alanlar var fotoğraflarıda var bilmiyorum bende
Alanlar var. Yüzlerce bilgini bu sisteme girersen alabiliyorsun ancak değmez. Türkiye'nin üzerinde istihbarat oyunları oynanırken şüphe edilmesi gereken bir durum. Kimin tarafından kurulduğu (yada kurdurulduğu) belirsiz bir sistem. Dünyadaki çeşitli borsa sistemlerinden farklı olarak herkese ücretsiz bakiye vermesi tuhaf.

Alanlar var. Yüzlerce bilgini bu sisteme girersen alabiliyorsun ancak değmez. Türkiye'nin üzerinde istihbarat oyunları oynanırken şüphe edilmesi gereken bir durum. Kimin tarafından kurulduğu (yada kurdurulduğu) belirsiz bir sistem. Dünyadaki çeşitli borsa sistemlerinden farklı olarak herkese ücretsiz bakiye vermesi tuhaf.
Bende o yüzden şüphelendim

Beyler nedir bu bitexen guvenlirmi
Kimlik doğrulamayı bir çok site isteyecektir. Fakat şahsi görüşüm yatırım için kullanacaksan daha köklü siteleri tercih et. Verecekleri 50 tl için güvenliğini riske atma. Bu arada arkadaşım aldı 10 bitexen şeklinde verdiler 36 tl yaptı. (1bitexen=3.6 tl idi).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,714
Üyeler
186,525
Son üye
hyperst
Geri