E efeamaefe 80+ Bronze Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1,375 Dahası Reaksiyon skoru 253 İsim efe can 3 Temmuz 2024 #1 Bitfenix Nova Mesh SE ARGB Kasam var. msi pro h610m-e anakartım var. RGBleri kasadan ayarlıyorum. bi programdan ayarlanabilir mi ?
Bitfenix Nova Mesh SE ARGB Kasam var. msi pro h610m-e anakartım var. RGBleri kasadan ayarlıyorum. bi programdan ayarlanabilir mi ?
A agno 80+ Bronze Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 912 Dahası Reaksiyon skoru 404 İsim burak 3 Temmuz 2024 #2 efeamaefe yazmış: Bitfenix Nova Mesh SE ARGB Kasam var. msi pro h610m-e anakartım var. RGBleri kasadan ayarlıyorum. bi programdan ayarlanabilir mi ? Devamı için tıklayın... anakartın mystic light destekliyorsa ayarlayabilirsin ama sanmıyorum desteklediğini Mesaj otomatik birleştirildi: 3 Temmuz 2024 baktım desteklemiyor yani ayarlayamazsın
efeamaefe yazmış: Bitfenix Nova Mesh SE ARGB Kasam var. msi pro h610m-e anakartım var. RGBleri kasadan ayarlıyorum. bi programdan ayarlanabilir mi ? Devamı için tıklayın... anakartın mystic light destekliyorsa ayarlayabilirsin ama sanmıyorum desteklediğini Mesaj otomatik birleştirildi: 3 Temmuz 2024 baktım desteklemiyor yani ayarlayamazsın