GTX 1050 Tİ
80+ Bronze
Yanlış görmediysem evet. Ön tarafı 360mm destekliyor sanırsam.Bitfeniz 240 destekliyor doğru mu
Yanlış görmediysem evet. Ön tarafı 360mm destekliyor sanırsam.Bitfeniz 240 destekliyor doğru mu
Benim 360 mm sıvı soğutucu ihtiyacım olmaz lazım olurda 240 alırım 360 üst seviye oluyor benim işlemci 5500 zaten stok soğutucu bile yetiyorYanlış görmediysem evet. Ön tarafı 360mm destekliyor sanırsam.
Geniş kasa her zaman iyidir. İleride illaki güncelleme yapıcaksın. Sırf 1cm az ekran kartı desteği yüzünden kasama rx6800 alamadım.Benim 360 mm sıvı soğutucu ihtiyacım olmaz lazım olurda 240 alırım 360 üst seviye oluyor benim işlemci 5500 zaten stok soğutucu bile yetiyor
Corsair spec delta rgb.Hmmm sen ne kullanıyorsun
Uzay montaj yapardımGeniş kasa her zaman iyidir. İleride illaki güncelleme yapıcaksın. Sırf 1cm az ekran kartı desteği yüzünden kasama rx6800 alamadım.
Sonra kardeşim üzerine kırıntı,kola,ayran ne varsa döksün.Uzay montaj yapardım
Bakış açını sevdimSonra kardeşim üzerine kırıntı,kola,ayran ne varsa döksün.
Bunu buldum buna bakın bi.
DeepCool CC560-WH Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CC560-WH Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CC560-WH Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam sen bu bitfeniz nova meshdeSonra kardeşim üzerine kırıntı,kola,ayran ne varsa döksün.
Bunu buldum buna bakın bi.
DeepCool CC560-WH Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CC560-WH Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CC560-WH Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com