senın kod bıtmısKyc vs yaptınız mı
HayırKyc vs yaptınız mı
Eğer bittiyse diğer arkadaşın kini yapayımHayır
Başka varmı böyle uygulamalar acaba?Kyc vs yaptınız mı
Hocam kod uygulaniyormu hâlâ?@freygasm kradeşim allah senden razı olsun 150tl eksik diye alamıyodum apexi senin konun sayesinde öbür hesapta 180tl vardı onunla alabildim gerçekten bana ne büyük bir iyilik yaptın bilmiyorsun ama çok teşekkür ederim dostum
hayır bitti sanırsam arkadaşlar alamadıklarını söylediHocam kod uygulaniyormu hâlâ?
Rica ederim hayırlı olsun@freygasm kradeşim allah senden razı olsun 150tl eksik diye alamıyodum apexi senin konun sayesinde öbür hesapta 180tl vardı onunla alabildim gerçekten bana ne büyük bir iyilik yaptın bilmiyorsun ama çok teşekkür ederim dostum
VarHayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer bittiyse diğer arkadaşın kini yapayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka varmı böyle uygulamalar acaba?
keşke sabah alsaydım ya.Rica ederim hayırlı olsun
şu 100 tl olayını anlayamadım yaBITHERO indirin, kayıt olun. Kayıt olurken doğum tarihi tc tel no istiyor sadece. Kyc vs istemedi benden ama isterse yapmanız gerekiyor bazılarında kyc istiyor. Kayıt olduktan sonra mail doğrulaması yapın. Profil işaretine tıklayıp hediye kodu gir kısmına tıklayın ve ; BTHBONK100 yazın. 100.000bonk coin gelicek. Anlık değeri 180tl. Direkt çekebilirsiniz.
Çektikten sonra bithero hesabına tekrar 100tl atıp 100tl bonk coin alıp satın geri çekin. İlk 5000kişiye 100tl daha vericek.