G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
Hocam bildiğim kadarı ile sınırlı değil ve 15 dakikada falan geliyor.
Abartırsak 10 Trilyor abartmazsak 10 defa. En az.Hocam bildiğim kadarı ile sınırlı değil ve 15 dakikada falan geliyor.
Çık gir yaptınız mı steam hesabınıza?
Uygulamayı kapatıp açın ben bir deneyeyim sizin için kendi bilgisayarımda.Abartırsak 10 Trilyor abartmazsak 10 defa. En az.
Teşekkür ederimUygulamayı kapatıp açın ben bir deneyeyim sizin için kendi bilgisayarımda.
Update*Uygulamayı kapatıp açın ben bir deneyeyim sizin için kendi bilgisayarımda.
Rica ederim hocam bir şey yapamadım ama.Teşekkür ederim
Hesap oturum kapama-açma ve uygulama kapat-açı çok yaptım zaten.
ZeroTierOne'ı da kapatıp açtım.
Sabah oluyordu şimdi gitti ben de şaşırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Update*
Geldi hocam teşekkür ederim yine de.
Çok sağolasın.
Çok teşekkür ederimRica ederim hocam bir şey yapamadım ama.
Sorunsuz olarak kullanmanız dileği ile hayırlı olsun.
Hayır yokArkadaşlar konuyu hala takip eden varsa FM21 bu oyunlar arasında yer alıyor mu?
bizzat kendim denedim ve olmadıWitcher serisi dahil bir sürü oyunu ücretsiz almak ister misiniz? İleride RDR 2 de gelebilir.
GIBIRNET, bu imkanı sunuyor. Üyesi olmasanız bile bedava oyunlardan yararlanabiliyorsunuz!
Reklam amaçlı değildir, tüm herkesin bu fırsattan yararlanabilmesi için paylaşıyorum.
Not: Oyunlar hemen gelmiyor, 10-15 dakika sürüyor gelmeleri.
GIBIRNET Oyun Ağı kodu: c41fc56e031a7ad0
Hangi oyunların lisanslarını satın almalıyız?
Merhabalar, Sizler de Steam'den ticari lisans ile satın aldığımız oyunlara erişmek ve ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız videomuzdaki adımları takip ede...forum.gibir.net.tr
Bende oldu hocam eksik yaptığınız bir şey olabilir veya bir süre sonra geliyor.bizzat kendim denedim ve olmadı
Haydaaa e silelim madem@keremcnsz24 steam desteğe sorduğumda bu cevabı aldım Alıntıyı görüntüle