Biosem / barış hoca biyoloji.Arkadaşlar Liseyi açıktan okuduğum için biyolojim tamamen sıfır hangi kanalı önerirsiniz?
Dr biyoloji için yüzeysel anlatıyor diyorlar sence öyle mi?Biosem / barış hoca biyoloji.
Ben 10 a geçtim geçen sene sadece biosem le çalıştım diyebilirim Dr biyolojiyi izlemedim fakat güzel diyorlardı biosem çok detaylı anlatıyor görsel hafızayla destekliyor ben notlarını da çıkarmış tim sınavlarım hep iyi geldiDr biyoloji için yüzeysel anlatıyor diyorlar sence öyle mi?
Nasıl not çıkardın ben beceremiyorum şu işi ya.Ben 10 a geçtim geçen sene sadece biosem le çalıştım diyebilirim Dr biyolojiyi izlemedim fakat güzel diyorlardı biosem çok detaylı anlatıyor görsel hafızayla destekliyor ben notlarını da çıkarmış tim sınavlarım hep iyi geldi
Biosem de iyi. Hocalara geldik de arada hoşuma gidiyordu. Sınav sonuçlarım yüksek geldi hep. Açıkçası kanal değilde çalışmak önemli.Arkadaşlar Liseyi açıktan okuduğum için biyolojim tamamen sıfır hangi kanalı önerirsiniz?
Aodjqpwkos çıkarmadım valla çok vaktimi alıyordu direk kendi yazdığı pdfi okulda rehber hocamdan rica ederek çıkarttırdım coğrafyanın kodları ve laptü matematiğin notlarını da birlikte çıkarmıştım arada okuyordum öyleNasıl not çıkardın ben beceremiyorum şu işi ya.
Bilinmeyen bi kanal ama bence gayet iyi Betül biyolojiArkadaşlar Liseyi açıktan okuduğum için biyolojim tamamen sıfır hangi kanalı önerirsiniz?