biyolojiden 60 aldim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

eiwaskia

80+
Reaksiyon skoru
4
9. sinif fen lisesi ogrencisiyim ailemin benden beklentisi cok yuksek ama daha 9. siniftan notum cok dusuk; biyoloji ilk sinav 80, 2. sinav 60. aileme hala 60 aldigimi soylemedim, nasil soyleyecegimi bilmiyorum. cok kizacaklar nasil soyleyebilirim notumu

Olur öyle, ortaokuldan liseye geçince düşüşler oluyor normal
2. dönem daha çok çalışacağım dersin kendileri sen demeden öğrenirlerse daha çok kızabilirler
ve ailene lisede bu düşüşlerin olabileceğini, buranın farklı bir yer olduğunu söyle

Ortaokul bu notlar konusunda tamamen yalan. Çok rahat şekilde 90 üstü ortalama yapılıyordu. Lisede o iş öyle olmuyor. 10 dan 100 e kadar her nota sahip oldum 4 yıl da .
Valla hocam ailene anca sınıf ortalamasını bahane edebilirsin. Sınıf ortalaması 60 yakınsa rahatsın. 80-90 ise geçmiş olsun. Alış ama bunlara.

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
Ortaokul bu notlar konusunda tamamen yalan. Çok rahat şekilde 90 üstü ortalama yapılıyordu. Lise o iş öyle olmuyor. 10 dan 100 e kadar her nota sahip oldum 4 yıl da .
SEDFRGVTHYJNUMLÖŞÇ:
Valla hocam ailene anca sınıf ortalamasını bahane edebilirsin. Sınıf ortalaması 60 yakınsa rahatsın. 80-90 ise geçmiş olsun. Alış ama bunlara.
sinif ortalamasi dusuk zaten 0 alan bile var ama ailem baskasinin notunun bizi ilgilendirmedigini soyluyor. zaten hoca da ayri bi sıkıntı, 1 kelime eksik diye 10 puan kirmis

Bu soru için foruma üye olmuşsun duruma bakılırsa. Çok da dert etme ailen 2-3 kızar zamanla normal gelir

Olur öyle, ortaokuldan liseye geçince düşüşler oluyor normal
2. dönem daha çok çalışacağım dersin kendileri sen demeden öğrenirlerse daha çok kızabilirler
ve ailene lisede bu düşüşlerin olabileceğini, buranın farklı bir yer olduğunu söyle
o bahaneyi ilk sinavda kullanmistim

sinif ortalamasi dusuk zaten 0 alan bile var ama ailem baskasinin notunun bizi ilgilendirmedigini soyluyor. zaten hoca da ayri bi sıkıntı, 1 kelime eksik diye 10 puan kirmis
Başkasının ortalaması değil ki, senin seviyendeki insanlar

Salla çok önemli değil, ben biyolojiden 9 da iken 56 almıştım şimdi tıp fakültesindeyim. Yani önemli bir şey değil

kismen onun icin uye oldum evet onceden sadece okuyordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

diyorlar ki senin sinifin kotu
Aynı okulu kazanmışsın. Daha iyi olsan farklı okulda okurdun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Salla çok önemli değil, ben biyolojiden 9 da iken 56 almıştım şimdi tıp fakültesindeyim. Yani önemli bir şey değil
Aynen öyle hocam .Aile korkusu işte ilk başta olağanüstü durum gibi geliyor sonradan alışıyor hepsi .Bakalım sınav senesi bizimde

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri