Neler Yeni

biyolojiden 60 aldim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Butun notlarım 90 95 di genel lise ortalamam 94 ama mezundayim biyolojiden 60 almışsın falan çok fazla takma kafana üniversite sınavından iyi almaya bak hatta benden sana tavsiye tyt çalışmaya başla

Reav

80+ Silver
9. sinif fen lisesi ogrencisiyim ailemin benden beklentisi cok yuksek ama daha 9. siniftan notum cok dusuk; biyoloji ilk sinav 80, 2. sinav 60. aileme hala 60 aldigimi soylemedim, nasil soyleyecegimi bilmiyorum. cok kizacaklar nasil soyleyebilirim notumu
Sözlü notuyla toparlar ailenin sana ne yaptığını anlayabiliyorum bende 3 yıllık fen lisesi öğrencisiyim bende banada oldu aynıları bir sey olmaz

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
9. sinif fen lisesi ogrencisiyim ailemin benden beklentisi cok yuksek ama daha 9. siniftan notum cok dusuk; biyoloji ilk sinav 80, 2. sinav 60. aileme hala 60 aldigimi soylemedim, nasil soyleyecegimi bilmiyorum. cok kizacaklar nasil soyleyebilirim notumu
9 biyoloji ağırdır biyoloji hocaları da zor sormayı sever normal

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Söyle gitsin bizimkilerde öyle bir sey olmaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom