Neler Yeni

Biyomedikal Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği farkı

-nisay

80+ Bronze
Biyomedikal ve Kimya Mühendisliğinin iş imkanları nasıl, farkı nedir? Biyomedikal yurtdışında çok geniş diye biliyorum ama yinede hangisi daha iyidir?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Biyomedikal ve Kimya Mühendisliğinin iş imkanları nasıl, farkı nedir? Biyomedikal yurtdışında çok geniş diye biliyorum ama yinede hangisi daha iyidir?
Biyomedikal 2 yıllık mezunuyum sektörde hiç iş bulamadım 2 yıldır. Mühendislikte işler değişebilir tabii. Alman firmalara yönelirsen iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biyomedikal 2 yıllık mezunuyum sektörde hiç iş bulamadım 2 yıldır. Mühendislikte işler değişebilir tabii. Alman firmalara yönelirsen iyi olur.
Biyomedikal sektörünün şöyle kötü yanı var; sektörde çalışanların yarısı elektrik-elektronik mezunu olanlar

-nisay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biyomedikal sektörünün şöyle kötü yanı var; sektörde çalışanların yarısı elektrik-elektronik mezunu olanlar
Bunu anlamadım tam. Yatay geçiş mi yapıyorlar?

Yurtdışı hedef. Dil öğrenip gidicem. Annemin alman vatandaşlığıda var.

Top Bottom