Biyomedikal 2 yıllık mezunuyum sektörde hiç iş bulamadım 2 yıldır. Mühendislikte işler değişebilir tabii. Alman firmalara yönelirsen iyi olur.Biyomedikal ve Kimya Mühendisliğinin iş imkanları nasıl, farkı nedir? Biyomedikal yurtdışında çok geniş diye biliyorum ama yinede hangisi daha iyidir?
Biyomedikal sektörünün şöyle kötü yanı var; sektörde çalışanların yarısı elektrik-elektronik mezunu olanlarBiyomedikal 2 yıllık mezunuyum sektörde hiç iş bulamadım 2 yıldır. Mühendislikte işler değişebilir tabii. Alman firmalara yönelirsen iyi olur.
Bunu anlamadım tam. Yatay geçiş mi yapıyorlar?Biyomedikal sektörünün şöyle kötü yanı var; sektörde çalışanların yarısı elektrik-elektronik mezunu olanlar
Yurtdışı hedef. Dil öğrenip gidicem. Annemin alman vatandaşlığıda var.Biyomedikal 2 yıllık mezunuyum sektörde hiç iş bulamadım 2 yıldır. Mühendislikte işler değişebilir tabii. Alman firmalara yönelirsen iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biyomedikal sektörünün şöyle kötü yanı var; sektörde çalışanların yarısı elektrik-elektronik mezunu olanlar