Bizim insanımız neden böyle?

dedigin sey cok normal boru almaya gidiyon 18lik boru istiyon adam o boruyu napcan diyor sonra patronu ariyim bi diyo derken bos beles zaman harciyorsun XD

Gülümseyip yol vereceksin bunlara başka çaren yok maalesef.

Onu diyen adamlar İngilizce'nin İ sini bilmiyordur. Sen öğrenebildiğin kadar dil öğrenmeye bak. Her yerde işine yaracaktır.

niye bilmiyorum ama bizim insanimizda bu tur tiplemeler cok fazla var, hani su insanlarin her islerine burunlarini sokmayi cok seven tipler, sinir bozup ego tatmini yapanlar, dalga gecmek icin dalga gecenler... sirf bunlarla muhatap olmamak icin bile ingilizce ogrenilir

niye bilmiyorum ama bizim insanimizda bu tur tiplemeler cok fazla var, hani su insanlarin her islerine burunlarini sokmayi cok seven tipler, sinir bozup ego tatmini yapanlar, dalga gecmek icin dalga gecenler... sirf bunlarla muhatap olmamak icin bile ingilizce ogrenilir
özellikle ahkam kesme, nefret kusma, haddi olmayan konularda yorum yapmak da üstümüze yok sırf kafa yapısı ona uymuyor diye direkt lanet bile ediyorlar

Hocam global olar
he o zaman değişir,ben türkiye'de yabancı dil kastediliyor sandım kusura bakmayın
Hocam ben globali kastediyorum, türkiyedede önemli iş anlamında ve yurtdisina cikmak içinde önemli. Ayrıyeten farklı kültürden insanlarla rahat birsekilde konuşmak çok iyi olmazmı yani her türlü konuyu konuşursun çok nuyuk eksiklik sadece iş anlamında değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,020
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri