mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Azıcık cinsiyetçi ol bişe olmaz.
Azıcık cinsiyetçi ol bişe olmaz.
Hayır.Bütün okullar öyle ki.
Niye güldüğümü inan bilmiyorum.Hayır.
Bizde 1 Kasım'a kadar olan konular var.
1 Kasım'a kadar olanlarla şimdiye kadar konu olanlar eşit olamaz bence.
MEB'e işin düşsün de gör, 1 evrak alıcam şu şubeye gidin orda var diyorlar. Mail atın hadi eski kafasınız fax çekin LA WHATS APP'TAN ATIN LAN oraya gidiyorum burda yok orda vardır diyorlar gidiyoruz tekrar burdaymış diye adam "hee" diyor bana kafayı acürdümBen şu emojiden sonra daha ciddi olduğuna inanmam.
Eee hocaların yaptırım uygulamasını da bildirirsin ama hayatı dar ederler yapcak bir şey yok çalış derimİsim verecek olan MEB değil arklar.
La Whats apptan atınMEB'e işin düşsün de gör, 1 evrak alıcam şu şubeye gidin orda var diyorlar mail atın hadi eski kafasınız fax çekin LA WHATS APP'TAN ATIN LAN oraya gidiyorum burda yok orda vardır diyorlar gidiyoruz tekrar burdaymış diye adam "hee" diyor bana kafayı acürdüm
Bakanlıklarımızın başına zeval gelmesin evladımLa Whats apptan atın
Ya lütfen şu emojiyi atma.Bakanlıklarımızın başına zeval gelmesin evladım
Yaptıkları doğru değil hocam hakka girmek olur bu.Allah'ıma şükür bizim okul uyuyo milli eğitim bakanlığına şikayet edebilirsin veya öğretmenlerle konuş yada ailene bildir.
ki arkadaşların öyle bir ispiyonculuk yaparsa sende onuların zayıf yönünü biliyosundur ateşe ateşbana öyle bişey olsa mutlaka şikayet ederdim ve hiç bir arkadaşıma söylemezdim
bilmiyorum o okula yeni nakil gittim 2 hafta sonra pendemi oldu. Hiçbiri ile tanışamadım.ki arkadaşların öyle bir ispiyonculuk yaparsa sende onuların zayıf yönünü biliyosundur ateşe ateş