Ameyus
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 884
- İsim
- Ahmet Yıldırım
Eskiden bimer vardı oraya okulumu şikayet etmiştim müdür yardımcısı yanına çağırmıştı. Gizlilik olacağını sanmıyorum.Bu gördüğünüz fotolar bugün çekilmiş. Depremden sonra oluşan çatlaklar ve kırıklar. Ben gözümle görmedim foto attılar bana. Yarın gidip görcem.
Fakat müdür yardımcımız ve müdürümüz bunun için herhangi bir şikayette yada eylemde bulunmuyor. Kız arkadaşımın babası müdürü aramış ve bu çatlakların hesabını sormuş. Bu şahıslarda bunların eskiden olduğunu söylemişler. O kolonda gördüğünüz çatlak eskiden de vardı. Yanlış hatırlamıyorsam ELAZIĞ depreminde oluştu. Ama şuan duvarlar çatlamış ve kolondaki çatlak çok daha büyümüş.
Ben 12.sınıfım bir daha okula girmeyeceğim ama orda yüzlerce insan var ve sorumluluk hissediyorum. Biliyorsunuz yakında BİNGÖL depremi olacak ve bizim şehrin Bingöl'e olan uzaklığı maks 2.saatlik yol. Yani çok yakınız. Hiç bir şey olmasa bile orda sevdiklerim var.
Şimdi kendi adıma CİMER'e şikayette bulunmak istiyorum. Genel olarak CİMER şikayetlerle yakından ilgili. O yüzden direk oraya gitmek istiyorum.
Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Kimlik gizliliğini sağlarlar mı ?
Eğer okul benim şikayetim üzerine kapatırlarsa insanlar eğitim göremiyecek. Bu yaptığım insana hakkını yemek oluyor mu ?
Bana yardımcı olacak biri var mı ?
TEŞEKKÜRLER <3