Neler Yeni

Bizim ülkede neden etkinlikler olmuyor(christmas hallowen gibi)

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
hayır sen önek verdin ya hristiyanların ne ihtiyacı varda ramazanı kutlasınlar ramazan dini bi bayram şimdi diceksin ozaman biz niye kutlayalım onların bayramlarını çünkü onalrın bayramı sosyal etkinlik bayramı
Mesaj otomatik birleştirildi:

harbici yüzde yüz sıkıntı olurdu sen kime buçak çekıyun laun jason falan dilnemem alırım ayağımın altına xd
Onlar bizim dini bayramlarimizi kutlamiyor niye biz onlarin dini bayramlarini kutlayalim diyorum ve milli bayram icinde gecerli bu sence milli bayramlarimizi takiyorlar mi

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
bu benzetme dolar karşısındaki türk lirası gibi oldu aferdersin aynı şey değil bikere bizim dinsel bayramlarımız onlarınki etkinlik bayramı gibi sen şimdi ramazan bayramıyla cumhuriyeti bayramı aynı şey mi

küçük yerlerde olan şeyler kendin diyosun ben toplumumuzda neden olmasın diyorum böyle bi etkinlik eğlence dinsel olarak korku filimleride izlemek günaydır ozamna cadılar bayramı korkuyla ilgili nede olsa
Onların ki de dinsel

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
Çok saçma bir soru olmuş biz zaten bunun gibi etkinliklerin bolca var bu bizim kültürümüze uygun değil hiç cumhuriyet bayramı kutlayan bir yabancı ülke gördün mü hem bu Hristiyan halk için yani yapmamamiz daha doğru olur

Laf etmemek için zor tutuyorum doğu dediğin nedir kardeşim biz niye batilasalim şu an çoğu genc böyle saçma şeylerle aklını bozmuys Tanzimat batilalasma nasıldı biz batilalasma değil özümüze dönmemiz lazım sizin de araplasmis insanlardan pek bir farkınız yok bizi barbar olarak gören Avrupalı barbarlara ozenmeyin
kral ben avruopayı lider görmüyorum ama sence ortadoğudan gelişmiş bi ülke varmıdır kaostan başka bireşy yoktur

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
dostum uyan bu izlediğin amerikan filmlerinden biri değil
esnafa iyi olabilir demişssin kurban , şeker bayramındada zaten kan ağlıyordu esnaf

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
kral ben avruopayı lider görmüyorum ama sence ortadoğudan gelişmiş bi ülke varmıdır kaostan başka bireşy yoktur
Kardeş biz niye illa bir yerlere benzemeliyiz benim ne dediğimi okumadın mi özümüze donmeliyiz biz ne Avrupalı ne de ortadogukuyuz biz anadoluyuz

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
dostum uyan bu izlediğin amerikan filmlerinden biri değil
esnafa iyi olabilir demişssin kurban , şeker bayramındada zaten kan ağlıyordu esnaf
kostüm satmak için demiştim satışların sıfır olmasından bi kaç kişi alması iyi olabilir dicemde şimdikiler hepsiburada vreya trendyoldan alışveri yaparlar sanal çağ ne de olsa

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
Kardeş biz niye illa bir yerlere benzemeliyiz benim ne dediğimi okumadın mi özümüze donmeliyiz biz ne Avrupalı ne de ortadogukuyuz biz anadoluyuz
ben türk oğlu türküm ve anadoluluyum ama şuanki zihniyet anadolulu değil malesef onu anlatıyorum batılılaşma en hayırlısı oldğu kanaatindeyim bencede anadolulu olalım anadoluluyuz ama şuan değiliz anlatmaya çalıştığımı anlamışsındır uamrım

Erdem123

80+ Bronze
e
Yalnız olmam doğruları değiştirmez fikirlerin bunlar yalnız kalmamak için fikirlerini değiştirmem

Chirismis İsa'nın doğuşunu kutluyorlar kafan yerinde mi
e cadılar bayramının dinle ne alakası var

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
Yalnız olmam doğruları değiştirmez fikirlerin bunlar yalnız kalmamak için fikirlerini değiştirmem

Chirismis İsa'nın doğuşunu kutluyorlar kafan yerinde mi
sen niye kutluyon kral ozaman dinsel se ihtiyacın yoksa veya sen kutlamıyosan ailen bir kere bile kutlamıştıre

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
ben türk oğlu türküm ve anadoluluyum ama şuanki zihniyet anadolulu değil malesef onu anlatıyorum batılılaşma en hayırlısı oldğu kanaatindeyim bencede anadolulu olalım anadoluluyuz ama şuan değiliz anlatmaya çalıştığımı anlamışsındır uamrım
Senin onlardan bir farkın yok neden batilasalim onlar çok mu medeni kral

e

e cadılar bayramının dinle ne alakası var
Eski bir bayram buyuculugu kutluyorlar kelt manevi birntorenmis

sen niye kutluyon kral ozaman dinsel se ihtiyacın yoksa veya sen kutlamıyosan ailen bir kere bile kutlamıştıre
Hayatım boyunca kutlamadim ailemin kutlayıp kutlamamasi benim sıkıntım değil ben kendime bakarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,805
Üyeler
161,347
Son üye
SamereL
Top Bottom