Aynen Kanka Sigmayım Nerden BildinUhm. What the sigma
Sigmalıkla ne alakası varAynen Kanka Sigmayım Nerden Bildin
İroniSigmalıkla ne alakası var
gavur gelenegı bu geleneklerden yaklaşık 1385 kat daha iyiSen kutlamak istiyorsan kutla. Ben gavur geleneğini kutlamıyorum.
bardar dediği avrupaya bak lan daha sen ülkende Kürt Türk kavgası yapıyorsun karısını kızını doğrayan adamlar her yerde ama hala kültürü muhafaza edelim avrupalı olsaydık keşke avrupalı barbarÇok saçma bir soru olmuş biz zaten bunun gibi etkinliklerin bolca var bu bizim kültürümüze uygun değil hiç cumhuriyet bayramı kutlayan bir yabancı ülke gördün mü hem bu Hristiyan halk için yani yapmamamiz daha doğru olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laf etmemek için zor tutuyorum doğu dediğin nedir kardeşim biz niye batilasalim şu an çoğu genc böyle saçma şeylerle aklını bozmuys Tanzimat batilalasma nasıldı biz batilalasma değil özümüze dönmemiz lazım sizin de araplasmis insanlardan pek bir farkınız yok bizi barbar olarak gören Avrupalı barbarlara ozenmeyin
Hallowen artık dini bir oluşumu aştıOnlar bizim dini bayramlarimizi kutlamiyor niye biz onlarin dini bayramlarini kutlayalim diyorum ve milli bayram icinde gecerli bu sence milli bayramlarimizi takiyorlar mi
Bu işin öncesi ve sonrası yok bence için ve kendi geleneklerim beğeniyorum kendi bayramlarımı da beğeniyorum kendi dinimi de seviyorum benkültürü saçma sapan bagnaz bır ulke oldugu ıcın yapılmıyor
gavur gelenegı bu geleneklerden yaklaşık 1385 kat daha iyi
bardar dediği avrupaya bak lan daha sen ülkende Kürt Türk kavgası yapıyorsun karısını kızını doğrayan adamlar her yerde ama hala kültürü muhafaza edelim avrupalı olsaydık keşke avrupalı barbar
Hallowen artık dini bir oluşumu aştı
ve kökleri hristiyanlıgın oncesınde
senın sevmen kişisel alanlarında kendı fıkrı ozgurlugunBu işin öncesi ve sonrası yok bence için ve kendi geleneklerim beğeniyorum kendi bayramlarımı da beğeniyorum kendi dinimi de seviyorum ben
Bence siz önce bi mesajları düzgün şekilde okuyun ben ülkemde hristiyan bayramlarının veya herhangi bir dinden de olabilir kutlanmasına karşı değilim ve saygı duyuyorum ve kendi dinimide seviyorum fikir özgürlüğünü bana öğretmenize gerek yoksenın sevmen kişisel alanlarında kendı fıkrı ozgurlugun
bu geleneklerın kutlanması da fıkrı ozgurlugu
Kardeşim bak şimdi topkültürü saçma sapan bagnaz bır ulke oldugu ıcın yapılmıyor
bardar dediği avrupaya bak lan daha sen ülkende Kürt Türk kavgası yapıyorsun karısını kızını doğrayan adamlar her yerde ama hala kültürü muhafaza edelim avrupalı olsaydık keşke avrupalı barbar
Aynen kardeşim şimdi git Afrika'ya bak medeni Avrupa'nın neler yaptığına birkaç kişi katil diye böyle diyorsan Avrupa'da çok değil bundan 100 yıl öncesine bak orda katiller yok mu hem beğenmiyorsan git orda yasa ama malesef seni almazlar alsalar bile tuvaletlerini temizletirler gidin şimdi medeni Avrupayi ve batilasmayi daha çok benimseyen ve en sonunda Bulgaristan gibi olunkültürü saçma sapan bagnaz bır ulke oldugu ıcın yapılmıyor
Hocam ne farkeder kutlayabilir bayramını ben buna laf mı ediyorumbayramın kokenı hrıstıyanlık degıl
aynen bra vizemle de gider İNSAN muammlesi görür gelirim 100 yıl öncesi senı kurtarmıyor amaKardeşim bak şimdi top
Aynen kardeşim şimdi git Afrika'ya bak medeni Avrupa'nın neler yaptığına birkaç kişi katil diye böyle diyorsan Avrupa'da çok değil bundan 100 yıl öncesine bak orda katiller yok mu hem beğenmiyorsan git orda yasa ama malesef seni almazlar alsalar bile tuvaletlerini temizletirler gidin şimdi medeni Avrupayi ve batilasmayi daha çok benimseyen ve en sonunda Bulgaristan gibi olun