Neler Yeni

Bizim ülkede neden etkinlikler olmuyor(christmas hallowen gibi)

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
müslümanlıktan dolayı olduğunu biliyoeum ama bukadar sıkı bi dine karşın olmuyacağını biliyorum ama keşke olsa halkında rahatlayıp etkinlişkler yapılması gerektiğini düşünüyorum bence halkın bu anlayışı değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum ama kime anlatıyoruz keşke bizimde hallowen christmas gibi etkinliklerimiz olsa hem halk için hemde esnaflar için bile iyi olabilir ksotüm mostüm satarlar dini inançların bu gibi etkinliklere karışmasını yanlış buluyorum sohbet edelim gelin

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Furkan
müslümanlıktan dolayı olduğunu biliyoeum ama bukadar sıkı bi dine karşın olmuyacağını biliyorum ama keşke olsa halkında rahatlayıp etkinlişkler yapılması gerektiğini düşünüyorum bence halkın bu anlayışı değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum ama kime anlatıyoruz keşke bizimde hallowen christmas gibi etkinliklerimiz olsa hem halk için hemde esnaflar için bile iyi olabilir ksotüm mostüm satarlar dini inançların bu gibi etkinliklere karışmasını yanlış buluyorum sohbet edelim gelin
yapan yapıyor, dinle alakası yok

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapan yapıyor, dinle alakası yok
kral yapan yapıyor diyosun nerde gördün bazı küçük kızlar yapıyo (evlerinde) kültürle alakalı olabilir belkide çokmu dini bi halk olduk

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Furkan
kral yapan yapıyor diyosun nerde gördün bazı küçük kızlar yapıyo (evlerinde) kültürle alakalı olabilir belkide
İstanbul'da bir sürü yerde gördüm ve evet kültürle alakalı

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbul'da bir sürü yerde gördüm ve evet kültürle alakalı
arap olduğumuzu kabullenniyosun yani arap nealaka dersen artık çoığu şeyimiz araplara benzemeye başladı bu üst saflardaki kişilerden belkide aileler Christmas a günah o gavur işi diyor ne alaka meslea

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Bence Turkiye'de calip cirpmadan normal bir maasla calisan kimsenin boyle bir derdi olmamali, escinsellik icinde aynisini diyorum. Yurtdisinda insanlarin bu tur etkinliklerle ilgilenmesi yuksek refah ile alakali.

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Furkan
arap olduğumuzu kabullenniyosun yani arap nealaka dersen artık çoığu şeyimiz araplara benzemeye başladı bu üst saflardaki kişilerden belkide aileler Christmas a günah o gavur işi diyor ne alaka meslea
Bir şeyi kabullendiğim yok ileri düzeyde boş yapmışsın

Ayrıca insanların bir şeye günah demesiyle hiçbir şey günah olmuyor

Rulep

80+ Gold
dinle alakalı bir durum değil geleneklerimize sahip çıkamadığımız için olabilir Nardugan bayramı var ama kaç kişi biliyor kim bilir

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
Bence Turkiye'de calip cirpmadan normal bir maasla calisan kimsenin boyle bir derdi olmamali, escinsellik icinde aynisini diyorum. Yurtdisinda insanlarin bu tur etkinliklerle ilgilenmesi yuksek refah ile alakali.
çok doğru söylemişsin bu ülkede refah yok ekonomik kültirel olmadığı için hayatımız aynı yağı bi arada tutmaya çalışan robot gibi işe git gel veya okula git gel sınavların varsa çalış sabah okula git gel gibi veya çlaışmakta aynı bu gibib etkinliklere zaman ayrıamıyor millet

Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
ya bosverin hallowen falan gavur icati gelin nargile icek

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
dinle alakalı bir durum değil geleneklerimize sahip çıkamadığımız için olabilir Nardugan bayramı var ama kaç kişi biliyor kim bilir
kral mesela lastik yakılan bayram var nevrüz muydu bilmiyorum insanlar sokakta lastik yakıyo demekki bi bayuram veya etkinlik yapabiliyotrlar bben kültirel oldğunu düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şeyi kabullendiğim yok ileri düzeyde boş yapmışsın

Ayrıca insanların bir şeye günah demesiyle hiçbir şey günah olmuyor
arap demek istediğim oranın kültürüne adapte olmak anlamında tek sen değil bütün türkiye beldkie
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya bosverin hallowen falan gavur icati gelin nargile icek
sdouıfhsduıfasıld harbı la

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,483
İsim
Mert Can Ergün
Hallowen yapan var kadıköy de yapan oluyor du daha çok eğlence mekanlarda oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,623
Üyeler
159,364
Son üye
Tahauyar06
Top Bottom