1 aylık kediyi mi döveceksin?Bizimkiler eve yavru 1 aylık sokak kedisi almış.Baya kızdım niye aldınız pire vardır vs. diye.Bir sakıncası olur mu?Yoksa dövüp en sonda kendim dışarı geri salacağım.
Pire Varsa İç Diş Parazit Yaptır Besle Ne Olacak Bende 1 Tane Var 10 Yıllık Şimdi 1 Aylık Kedi Aldım Sokaktan Aşısını Yaptırdım BesliyorumBizimkiler eve yavru 1 aylık sokak kedisi almış.Baya kızdım niye aldınız pire vardır vs. diye.Bir sakıncası olur mu?Yoksa dövüp en sonda kendim dışarı geri salacağım.
bizimkiler dediğin ailense hayırdır paşam sen kimsin beleşe yaşayıp bide karar veriyon dövüp dediğin şeyde kediyse özelden ilet adresini ben alayım o kediyi seninlede ilgilenirim seve seveBizimkiler eve yavru 1 aylık sokak kedisi almış.Baya kızdım niye aldınız pire vardır vs. diye.Bir sakıncası olur mu?Yoksa dövüp en sonda kendim dışarı geri salacağım.
Bencede hocam da işte bizimkiler anlamıyor.Gece gizlice bırakasım geliyor.Sokağa geri bırak
ev onların sana mı ait ev.Yok hocam kardeşimi dövecem kediyi değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayvanı niye döveyim.Direk getirdiler hiçbir şey yapmadan koydular eve.Yıkayalım falan dedim eve koydular dinlemeden ona sinirlendim.
Bizimkiler eve yavru 1 aylık sokak kedisi almış.Baya kızdım niye aldınız pire vardır vs. diye.Bir sakıncası olur mu?Yoksa dövüp en sonda kendim dışarı geri salacağım.
Ev benimev onların sana mı ait ev.
Sordum 1 aylık olduğu için paraziti büyüyünce yapın dedi petshopVeterinere götürüp uygun bir şampuan aldıktan sonra 37 derece sıcaklıktaki bir suyla yıkayın. Ertesi gün de iç dış parazitini yaptırırsınız. Bir de kedi kumu ve kedi tuvaleti lazım, kapalı olursa çok daha iyi olur.
kardeşini dövmek sana kalmışEv benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sordum 1 aylık olduğu için paraziti büyüyünce yapın dedi petshop