hayalimdeki pc
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Redirect - JustPaste.it
oyun indir, oyun indir vip oyun kurma, oyun indir vip oyun indir cafe berkant
bkbtb berkant oyun indir
biliyorsan söyle virüs varmıdırbedava peynir şeyy. neredeydi ?![]()
oyunu crackleyen kişi veya kişiler bunu sen bedava oyun oyna diye yapmazlar.biliyorsan söyle virüs varmıdır
işte bazıları oyna diye yapar o dediklerin virüs ile alakalı belki virüs yoktur adam zaten internet kafeden çalıyor oyunları sjsjsj çok bilmiyorum belkide virüslüdür bazıları truva olduğunu söylüyoroyunu crackleyen kişi veya kişiler bunu sen bedava oyun oyna diye yapmazlar.
neredeyse hepsinde arkaplanda illa bişey yapan şeyler vardır.
peki! google hesabım telefon numarasına bağlı 3 tane genede çalabilirmi. şuan yüklüyorum oyun 1000tl param yok maalesef (iso dosyası )Belki falan değil, söylediğim şey doğru. Crack şeyleri çok kurcalarsan 1-2 hafta sonra şifrem çalındı falan diye konu açarsın.
komple internete , hatta modeme kadar bulaşabilen virüs türleri var.peki! google hesabım telefon numarasına bağlı 3 tane genede çalabilirmi. şuan yüklüyorum oyun 1000tl param yok maalesef (iso dosyası )
ne kadar cahilce bir yorum çoğu oyunu kendinde crackleyebilirsin denuvo korumları oyunları bağış üzerine kırıyorlaroyunu crackleyen kişi veya kişiler bunu sen bedava oyun oyna diye yapmazlar.
neredeyse hepsinde arkaplanda illa bişey yapan şeyler vardır.
bu adam güvenilir değil indirmeRedirect - JustPaste.it
justpaste.it
![]()
oyun indir, oyun indir vip oyun kurma, oyun indir vip oyun indir cafe berkant
bkbtb berkant oyun indirwww.berkantoyunindir.vip
https://aylink.co/gtastvideo daki oyunlar bkbtb
justpaste.it
bu berkant adındaki BKBTB youteberin oyunları virüslümüdür bedava verdiğini söylüyor.
yav tamam hatta daha kötüsü vadırda yüklüyorum bakalım google hesabıma bir şey olmasında 39gb telefon numarasına bağlıyken bile alabilirmikomple internete , hatta modeme kadar bulaşabilen virüs türleri var.
yükleme bu adamın oyunlarını git düzgün bir yerden indiryav tamam hatta daha kötüsü vadırda yüklüyorum bakalım google hesabıma bir şey olmasında 39gb telefon numarasına bağlıyken bile alabilirmi
nereden anladınne kadar cahilce bir yorum çoğu oyunu kendinde crackleyebilirsin denuvo korumları oyunları bağış üzerine kırıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu adam güvenilir değil indirme
adamın davranışları düzgün değil bir kaç videosunuda gördüm başka yerlerden yüklenereden anladın