Neler Yeni

BKM kitap deneyimim ve hayal kırıklığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Bundan yaklaşık 1 hafta önce BKM kitaptan the 100 serisini sipariş verdim. Ürünün tedarik süresi vs. 1 hafta sürdü. Hızlı elime ulaştığını söyleyemeyeceğim. Sipariş verdiğim kitapların ayraçlı olduğunu bilerek sipariş verdim. Fakat elime ayraç olmadan geldi. 4 kitabın hiçbirinde ayraç yoktu. Çok sevdiğim bir serinin özel ayraçları olmadan elime ulaşması büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. 10 üzerinden puanım 2 oda göndermeleri normal"" hızda olduğu için. Eğer sizde benim gibi kitap içeriklerine önem veriyorsanız tercih etmeyin demeyeyim de tercih etmenizi önermem diyeyim. Benim BKM kitap deneyimim böyleydi umarım bilgilendirici olmuştur. (Belki başka kitapların ayraçlarını göndermiş olabilirler ama benimkileri göndermedikleri için memnun kalmadım kendilerine de yazdım.)

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
'' Bir kitabı kapağına göre yargılama'' demiş atalarımız fakat siz bira yanlış anlamışsınız sanırım. Zirâ ayraca göre yargılanmışsınız...

Bir kitabı 10 ayrı kritere ayırsanız bunun 8'i ayraç mı? Anlayamadım.

ustaShifu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yunus
Hocam kişiden kişiye değişir benimkiler de hep çok hızlı ve ayrı ayrı ayraçlı geldiler ve çok iyi kargolanmıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

'' Bir kitabı kapağına göre yargılama'' demiş atalarımız fakat siz bira yanlış anlamışsınız sanırım. Zirâ ayraca göre yargılanmışsınız...

:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bakın ben ayriyetten parantez açtım oraya en sevdiğim kitap serisinin ayraçsız gelmesi üzdü beni bu benim fikrim. BKM kitabı kötülemek değil amacım Bursa'da oturduğum için gidip mağazasına çalışanlarıyla da konuşuyorum. İnternet alışverişinde yaşadığım sorunu dile getirdim. Saygı duyuyorum teşekkürler.

Top Bottom