P2wBlack Desert Bu oyun nasıl benim gibi metin2 seven bir insan için güzel gibi geldi oyun siz ne diyorsunuz arkadaşlarla beraber oynanır mı ? Görevleri vs nasıl
Oyun detaylı ve güzel aslında ama p2w öyle bir seviye ki anlatamamBlack Desert Bu oyun nasıl benim gibi metin2 seven bir insan için güzel gibi geldi oyun siz ne diyorsunuz arkadaşlarla beraber oynanır mı ? Görevleri vs nasıl
hayatımın bir önemi yok günde 12-13 saat oynarım diyorsan güzel oyun, yok ben çalışıyorum bir sosyal hayatım var diyorsan günde 1-2 saat oynayarak bir şey elde edemezsinBlack Desert Bu oyun nasıl benim gibi metin2 seven bir insan için güzel gibi geldi oyun siz ne diyorsunuz arkadaşlarla beraber oynanır mı ? Görevleri vs nasıl
O zaman bana gelmez kanka çalışıyorum boşta kalanlar için sanırım emek istiyorhayatımın bir önemi yok günde 12-13 saat oynarım diyorsan güzel oyun, yok ben çalışıyorum bir sosyal hayatım var diyorsan günde 1-2 saat oynayarak bir şey elde edemezsin
aynen öyle , o yüzden hiç bulaşmaO zaman bana gelmez kanka çalışıyorum boşta kalanlar için sanırım emek istiyor
Onlinesi ne durumda pekiKanka oyun emeğin alası. Emek vermeden bir kılıç bile alamazsın herşeyi kendin yapmak zorundasın. Ticaret yok Metin2 deki gibi. Sadece pot verilebiliyor. İtem alışverişi yasak yapılamıyor. Artı basmak tamamen RNg ve zor heleki ilerki aşamalarda aşırı zor. İnsafsız gibi sürekli grind yapmak slot kesip para kasmak zorundasın. Yaşam yapabiliyorsun balıkçılık aşçılık bilmem ne bisuru meslek var oyunda ordanda para kazanıyorsun ama ben yapmadım hiç. Tam Kore oyunu yani oturacaksin günde 12 saat slot keseceksin veya peygamber şansı varsa sende tekte yüzde 2-3 şansla iyi item basarsın