Black Friday beklenir mi?

Kara Elf

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhabalar arkadaş, malum dolar aldı başını gidiyor. Maddi sıkıntılar nedeniyle anca aylarca uğraşıp 10000 biriktirebildim. Sizce Black Friday bekleme miyim, yoksa hemen şu anda toplu bir sistem toplamalı mıyım? Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Artık pek piyasayı takip edemiyorum.

Merhabalar arkadaş, malum dolar aldı başını gidiyor. Maddi sıkıntılar nedeniyle anca aylarca uğraşıp 10000 biriktirebildim. Sizce Black Friday bekleme miyim, yoksa hemen şu anda toplu bir sistem toplamalı mıyım? Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Artık pek piyasayı takip edemiyorum.
itopyada arada güzel hazır sistemler oluyor guzel denk getirip senden once stoklar bıtmeden alırsan ııyı alamassan black firdayda illakı yıne hazır sıstem yaparlar

Dolar hızla artıyor, çip sıkıntısı etkisini gittikçe gösteriyor. Bu tür indirimlerin en azından şu anki geçtiğimiz dönem için pek bir anlamı olacağını sanmıyorum.

Konuyla alakasız ama rica etsem ''Black Friday'' yerine ''Efsane Cuma'' olarak isimlendirebilir misiniz? Anlayışınız için teşekkürler.

kardeş topla dolar saatte 1 kuruş artıyor pişman olursun 5k lık ürünü 6k yazıp silip 5500 yazıyor

Kanka bekleme sakın bekleme neden dersen sen şimdi beklerim büyük indirim olur diyorsun ama önceki seneden gördük indirimler fos çıkıyor. Ayrı olarak dolar 10 un üstüne çıkarsa indirim görse bile bugünün fiyatına gelir (önceki sene bunu da yaşadık)

kardeş topla dolar saatte 1 kuruş artıyor pişman olursun 5k lık ürünü 6k yazıp silip 5500 yazıyor
Çok doğru. Ciddi ciddi indirimler yapan satıcılar da var ama fake indirimlerden geçilmiyor ciddi indirim dediğimizde en fazla %10 falan oluyor çok bir etkisi olmaz dolar her saat artıyor dolar %0.5 artsa satıcılar ürüne %5-6 zam yapıyor bence şu an al.

İtopya büyük ihtimalle Kasım'da da Ayın Sistemi falan yapar, olmadı YT kanalları da 26 Kasım'a kadar Sistem çıkartır büyük ihtimalle. Onlara bakarsın iyi olurlarsa alırsın olmadı Black Friday'de ekran kartı falan kovalarsın gerisi kolay zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,416
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri