Neler Yeni

Black friday son indirimler miydi?

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mustafa TURNA
Yine indirimlerden tatmin olmadığım için hiçbir şey alamadım fakat aksine fiyatlar dahada yükselmeye başladı 2025e kadar almam lazımdı son indirimler oluyor mu genelde tecrübeler vardır aramizda

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Polat Bey
Yine indirimlerden tatmin olmadığım için hiçbir şey alamadım fakat aksine fiyatlar dahada yükselmeye başladı 2025e kadar almam lazımdı son indirimler oluyor mu genelde tecrübeler vardır aramizda
Aralığın sonlarında yine olur yeni yıl indirimi tarzı

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mustafa Kemal Eser
Hocam stopaj vergisi zart vergisi zurt vergisi asgari ücret zammı derken 2025'te alma hayali kurduğun parçalar veya ürünler hayal olarak kalır. Son şansın Aralık sonu indirimleriymiş gibi düşünerek hareket et. Ekonomi politikası şu an kimsenin hiçbir şey alamamasını sağlamak ki piyasada para dönmesin (Çünkü üretim olmayan bir ülkede enflasyon bu şekilde düşürülür ya da düşürülmeye çalışılır). En azından yüksek fiyatlı satın alımlarını bu yıl içerisinde halletmeye çalış seneye düşük maliyetli masrafların kalsın. Şahsi düşüncem bu şekilde.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Osman
Aralık ayı sonuna doğru depo boşaltan ve ciro için uğraş gösterecek firmalar olacaktır.

Ayrıca çoğu platform 12.12 indirimlerine dair sinyal veriyor önceki yıllarda olduğu gibi.

Top Bottom