Öneri Black mesa Alinir mi?

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,621
20 sene önce half life internet kafe de lan uzerinden cop oynardik ama.hikayeyi hic oynamadim. alinir mi

7 lirayken iyiydi de 47 etmez şimdi. Ama korsan indirip bi tadına bakmalık oyun diyebilirim.

Oynadığım en iyi Remastered. 7TL gibi şaka bir rakama almıştım ama bu fiyata da kesinlikle alınır.

korsan indirmiyorum eskiden beleşciydim pc de kötüydü şimdi amd kullanıyorum crack sevmiyor :D en son indirdigimde format atmak zorunda kaldım.
simdi alinir mi alinmaz mi. kafam karıştı..kac saat sürüyor

korsan indirmiyorum eskiden beleşciydim pc de kötüydü şimdi amd kullanıyorum crack sevmiyor :D en son indirdigimde format atmak zorunda kaldım.
simdi alinir mi alinmaz mi. kafam karıştı..kac saat sürüyor
Rushlayarak oynarsan 15 saat falan sürüyor. Acelem yok tadını çıkartarak oynarım dersen 30 saate kadar yolu var.

1689224265427.png

Türkçe oynayabiliyorsun valve oyunu diye tabi bu valve'ın yaptığı bir remake değil ama izin veriyor satılmasına. 7 tl ye kaçırmasaydın keşke ama 47 tl alınır mı dersen yine alınır değer diye düşünüyorum.
Post automatically merged:

1643998350658-png.355512

HL evreni en iyisidir. Bu zamana kadar oynamamış olmanız bence büyük kayıp. Ve evet o fiyattan fazlasıda eder. HL1 in farklı bir ekip tarafından elden geçirilmiş hali. Valve destekli çalıştılar diye biliyorum.

Bu arada HL3 ten hala haber yok mu? :D

Half life oynanmaz mı be. 20 defa oldu belki oynayalı . sistemi topladıktan sonra bir daha oynayacağım. al kaçırma

tamamdir kütüphaneye ekleyelim efsaneyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,137
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri