Neler Yeni

Black myth wukong Vs god of war Ragnarok

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Fırat divitci
Wukong'a Souls-Like demek için bin şahit lazım. Çok basit bir oyun. Her oyun çıkaran da Souls-Like. FromSoftware imzasına çöktüler.
Oyun daha çok jedi survivora benziyor diyorlar. Onu severek oynamıştım ragnaroku ps5'de oynatıp bitirdim wukongu alacak param kalmadı artık.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
İkisini de oynamadım, Wukong'a biraz giriş yaptım. Ama ikisi de aynı tarz oyunlar incelediğim kadarıyla. Souls-like değil. Zor diye zaten bende o türü sevemedim bir. Bu yüzden Wukong ve GoW tarzı oyunlar daha çok hoşuma gidiyor.

Ama hangisi diye dersen bende ikisini steam hesabı alma ile öneririm. Crack falan değil kiralama gibi düşün. Adam alıyor, sana kiralıyor. Bende aynı şekil Wukong'u öyle aldım. Sonuçta online'a ihtiyacımız yok.

Metin7801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Metin
Hocam gow hayranıyım ama uzun süre bı daha oyun alamiyacağım için iyi sarcak bir şey istiyorum sizce hangisi daha iyi grafiklere sahip ve daha sarıyor
wukong grafik olarak baya iyi ama harbi harita tasarımı ilginç. Bazı yerlere gidiliyormuş gibi gözüküyor ama görünmez duvar var (sanki yapacaklarmış zaman yetmemiş gibi). Bi de eyer bilgisayarınizın dili Türkçe ise aşırı bug var ama ingilizceye alınca bende bütün buglar kalktı bu da ilginç . Kısaca oyun ham ama harika bir aksiyon bazı bosslar sinema denecek kadar animasyonlu . Hikaye kısmında ara sahneler var elden ring kadar salmıyor ama gow kadarda anlatmıyor görüyon ne anlıyorsan o .Gerçek için youtube bakmak gerekiyor. Son olarak souls sevmiyorsan katlanamıyorsan biraz zorlayabilir çunkü bazı yolar var gizli ve bulması biraz sabır gerektirebiliyor ama bulunca ödülendiriyor yani oyun kolaylaşıyor(yan görev gibi) . Bu sorunlara rağmen bu yıl oynadığım en iyi oyunu . GOTY

Son düzenleme:

Metin7801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Metin
İkisini de oynamadım, Wukong'a biraz giriş yaptım. Ama ikisi de aynı tarz oyunlar incelediğim kadarıyla. Souls-like değil. Zor diye zaten bende o türü sevemedim bir. Bu yüzden Wukong ve GoW tarzı oyunlar daha çok hoşuma gidiyor.

Ama hangisi diye dersen bende ikisini steam hesabı alma ile öneririm. Crack falan değil kiralama gibi düşün. Adam alıyor, sana kiralıyor. Bende aynı şekil Wukong'u öyle aldım. Sonuçta online'a ihtiyacımız yok.
Oyun ilerledikçe souls olmaya evriliyor bence ama kolaylaştırmak için bazı çakalıklar var bende hesap kiraladım itemsatıştan Thonnybravo ilk başta geç döndü ama oyunu sorunsuz oynatı .

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Oyun ilerledikçe souls olmaya evriliyor bence ama kolaylaştırmak için bazı çakalıklar var bende hesap kiraladım itemsatıştan Thonnybravo ilk başta geç döndü ama oyunu sorunsuz oynatı .

Evet bende biraz oynadım da ben GoW gibi sandım bildiğin Souls-Like çıktı. :D Bende Souls like oyunları zor diye sevmezdim de bu farklı diye denemek istedim. Böyle devam ederse bırakırım herhalde. :D

Keyfen

80+ Bronze
God of war varken bakılmaz wukongun suratına, ama gidipde bi dünya para vermicem elbet korsan oynamayı düşünüyorum, wukonguda oynuyorum dark souls dan daha zor yapmışlar karakterlerin hareket şemaları bazılarında saçmalıyor ezber yapıyosun bi anda farklı şeyler yapıyor kaçabileceğin saldırılardanda kaçamıyosun elden ring i 30 saat oynayıp hala yarısındayım haritayı gene geze eğlene eğlene en ücra köşelere baka baka oynuyorum. Ve kesinlikle wukong daha zor bi oyun vuruş hissiyatı zayıf haritada bir çok yere erşiemiyorsun ama erişecekmiş gibi yapıyor bölümler 2+1 30k istenen kiralık daireler gibi sıkış sıkış camdan dışarı görsende gidemiyorsun.
korsan asla oynamam diyorsan GOW al oynarım diyosan wukongu satın al gow u korsan oyna

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Berk
Arkadaşlar bı kaç tane oyun Alican ve bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi god of war bir efsane ama taraf tutmayın teşekkür ederim şimdiden
Wukong al en azından farklı bir şey. God of war mekaniğinin üzerine dlc getiriyorlar sıfır yapım diye satıyorlar. Bu kadar tekelcilik olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,586
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom