Neler Yeni

Black myth wukong Vs god of war Ragnarok

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Eymen baktı
Arkadaşlar bı kaç tane oyun Alican ve bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi god of war bir efsane ama taraf tutmayın teşekkür ederim şimdiden

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Baran Kut
Arkadaşlar bı kaç tane oyun Alican ve bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi god of war bir efsane ama taraf tutmayın teşekkür ederim şimdiden
İkisi de güzel oyun ama level dizaynı olarak God of War daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Eymen baktı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saygı duyarım. O zaman Steam hesabı satın alma mevzusunu bir düşün istersen. Hiç satın almadım hesap ama kullanan da baya var
Epic gamesten Alican Steam bozdu artık hocam

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Sefa
İkisini de oynamış, wukong'u henüz bitirmemiş birisi olarak konuşayım. Eğer god of war'ın 2018'deki 1. oyununu da oynamışsan ve beğenmişsen Ragnarök baya güzel oyun. Ortalarında hafif baymıyor değil ama sonlarına doğru tekrar açılıp çok epik bir oyun oluyor.
Wukong için de souls-like seviyorsan özellikle de elden ring oynadıysan ve beğendiysen wukong'u da beğenirsin. Lies of P dahil çoğu souls-like oyunu oynamış birisi olarak söylüyorum ki fromsoftware'in yapmadığı en iyi souls-like oyun BENCE net wukong. Elden ring oynamadıysan, elden ring dururken wukong 2. sırada olurdu benim için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Eymen baktı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisini de oynamış, wukong'u henüz bitirmemiş birisi olarak konuşayım. Eğer god of war'ın 2018'deki 1. oyununu da oynamışsan ve beğenmişsen Ragnarök baya güzel oyun. Ortalarında hafif baymıyor değil ama sonlarına doğru tekrar açılıp çok epik bir oyun oluyor.
Wukong için de souls-like seviyorsan özellikle de elden ring oynadıysan ve beğendiysen wukong'u da beğenirsin. Lies of P dahil çoğu souls-like oyunu oynamış birisi olarak söylüyorum ki fromsoftware'in yapmadığı en iyi souls-like oyun BENCE net wukong. Elden ring oynamadıysan, elden ring dururken wukong 2. sırada olurdu benim için.
Hocam gow hayranıyım ama uzun süre bı daha oyun alamiyacağım için iyi sarcak bir şey istiyorum sizce hangisi daha iyi grafiklere sahip ve daha sarıyor

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Sefa
Hocam gow hayranıyım ama uzun süre bı daha oyun alamiyacağım için iyi sarcak bir şey istiyorum sizce hangisi daha iyi grafiklere sahip ve daha sarıyor
Gow hayranıyım diyorsan bence net ragnarök hocam düşünmeye gerek bile yok. Grafik olarak bence ragnarök daha canlı bir atmosfer sunduğu için daha göze hitap eden bir oyun. Wukong'un 1. bölümünde grafikler çok güzel olsa da klasik soulslike oyun olduğu için grafiğin büyüsü bir süre sonra kayboldu benim gözümde.
Sarma meselesi biraz kişisel bir tercih. Ben soulslike oyunları daha çok severim o yüzden wukong bence daha çok sarıyor

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Ömür
bence kesinlikle ragnarok daha iyi hikaye eğlence olarak

The Semih

80+ Gold
Wukongda performans sorunları var DLSS3 açmadan oyun oynanmıyor yüksek kalitede, o kadar para verip Lowa çekiceksen hiç alma.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Wukong biraz sıkıntılı. Oyun tamam hale gelene kadar sen tekrar oyun alacak duruma gelirsin.

Top Bottom