Neler Yeni

Black myth wukong Vs god of war Ragnarok

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
İkisini de oynamış, wukong'u henüz bitirmemiş birisi olarak konuşayım. Eğer god of war'ın 2018'deki 1. oyununu da oynamışsan ve beğenmişsen Ragnarök baya güzel oyun. Ortalarında hafif baymıyor değil ama sonlarına doğru tekrar açılıp çok epik bir oyun oluyor.
Wukong için de souls-like seviyorsan özellikle de elden ring oynadıysan ve beğendiysen wukong'u da beğenirsin. Lies of P dahil çoğu souls-like oyunu oynamış birisi olarak söylüyorum ki fromsoftware'in yapmadığı en iyi souls-like oyun BENCE net wukong. Elden ring oynamadıysan, elden ring dururken wukong 2. sırada olurdu benim için.
Wukong'a Souls-Like demek için bin şahit lazım. Çok basit bir oyun. Her oyun çıkaran da Souls-Like. FromSoftware imzasına çöktüler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf Eymen baktı
Hepinize teşekkür ederim hocam ozaman Ragnaroku alıyorum

Leqendd

80+
Birbirlerine yakın düzeyde oyunlar bile değiller. Eğer gow evreninden ve oyunlarından nefret etmiyorsan gow almalısın bence.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Black Myht Wukong al Ragnarok crack oyna

WhoCares

80+ Gold
ben seçemezdim şahsen biri uzun süredir piyasada olan bir firma diğeri ise böyle bir oyunla piyasaya yeni giriş yapmış olan bir firma bütçen varsa 2 sinide yapıştır :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Arif güngör
Arkadaşlar bı kaç tane oyun Alican ve bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi god of war bir efsane ama taraf tutmayın teşekkür ederim şimdiden
Ragnarok al geç wukong daha performans güncellemesi vs. Alması gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bı kere virüs bulaşmıştı bı dahada yüklemedim crack
En güzelini yapıyorsun her oyunu crack oynar oyun almazsan tabii ülkene dil desteği getirmezler.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Ragnaroğu ben sıkıcı buldum açıkcası blackmyth ı da arkadaşımdan oynamıştım gayet eğlenceli gelmişti bana

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Bı kere virüs bulaşmıştı bı dahada yüklemedim crack
kendimi bilddim bileli crack yüklerim bir şey olmadı. Düzgün yerden indirmezsen bulaşır.
Ragnarok al geç wukong daha performans güncellemesi vs. Alması gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

En güzelini yapıyorsun her oyunu crack oynar oyun almazsan tabii ülkene dil desteği getirmezler.
getirmesinler çokta umrumuzda konsolcular düşünsün yama ile çözülüyor.

The Semih

80+ Gold
Wukong'a Souls-Like demek için bin şahit lazım. Çok basit bir oyun. Her oyun çıkaran da Souls-Like. FromSoftware imzasına çöktüler.
Wukong souls like değil doğru, Maymunun hareketler hack and slash tarzı bosslar souls like animasyonlar, dengesizlik var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom