Black myth wukong Vs god of war Ragnarok

İkisini de oynamış, wukong'u henüz bitirmemiş birisi olarak konuşayım. Eğer god of war'ın 2018'deki 1. oyununu da oynamışsan ve beğenmişsen Ragnarök baya güzel oyun. Ortalarında hafif baymıyor değil ama sonlarına doğru tekrar açılıp çok epik bir oyun oluyor.
Wukong için de souls-like seviyorsan özellikle de elden ring oynadıysan ve beğendiysen wukong'u da beğenirsin. Lies of P dahil çoğu souls-like oyunu oynamış birisi olarak söylüyorum ki fromsoftware'in yapmadığı en iyi souls-like oyun BENCE net wukong. Elden ring oynamadıysan, elden ring dururken wukong 2. sırada olurdu benim için.
Wukong'a Souls-Like demek için bin şahit lazım. Çok basit bir oyun. Her oyun çıkaran da Souls-Like. FromSoftware imzasına çöktüler.

Hepinize teşekkür ederim hocam ozaman Ragnaroku alıyorum

Birbirlerine yakın düzeyde oyunlar bile değiller. Eğer gow evreninden ve oyunlarından nefret etmiyorsan gow almalısın bence.

Black Myht Wukong al Ragnarok crack oyna

ben seçemezdim şahsen biri uzun süredir piyasada olan bir firma diğeri ise böyle bir oyunla piyasaya yeni giriş yapmış olan bir firma bütçen varsa 2 sinide yapıştır :kekw:

Arkadaşlar bı kaç tane oyun Alican ve bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi god of war bir efsane ama taraf tutmayın teşekkür ederim şimdiden
Ragnarok al geç wukong daha performans güncellemesi vs. Alması gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bı kere virüs bulaşmıştı bı dahada yüklemedim crack
En güzelini yapıyorsun her oyunu crack oynar oyun almazsan tabii ülkene dil desteği getirmezler.

Ragnaroğu ben sıkıcı buldum açıkcası blackmyth ı da arkadaşımdan oynamıştım gayet eğlenceli gelmişti bana

Bı kere virüs bulaşmıştı bı dahada yüklemedim crack
kendimi bilddim bileli crack yüklerim bir şey olmadı. Düzgün yerden indirmezsen bulaşır.
Ragnarok al geç wukong daha performans güncellemesi vs. Alması gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En güzelini yapıyorsun her oyunu crack oynar oyun almazsan tabii ülkene dil desteği getirmezler.
getirmesinler çokta umrumuzda konsolcular düşünsün yama ile çözülüyor.

Wukong'a Souls-Like demek için bin şahit lazım. Çok basit bir oyun. Her oyun çıkaran da Souls-Like. FromSoftware imzasına çöktüler.
Wukong souls like değil doğru, Maymunun hareketler hack and slash tarzı bosslar souls like animasyonlar, dengesizlik var.

Geri