Neler Yeni

Öneri blackshark v2 alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
Bütçe
2000
aklımda blackshark v2 x modeli vardı fakat anakartın ses kartı düşük olduğu için (ALC887/897) vazgeçtim aklımda cloud 2 modeli de vardı fakat ondada kronik bazı sorunlar olduğunu duydum en son blackshark v2 modelini araştırmaya başladım sorum şu kronik sorunları var mı ve bu fiyatlara daha iyisi var mı (mikrofon da önemli)

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
C-II > BlackShark v2.
İkisini de kullanıyorum, C-II, bir gömlek daha üstün.

Helixo

80+ Bronze
aklımda blackshark v2 x modeli vardı fakat anakartın ses kartı düşük olduğu için (ALC887/897) vazgeçtim aklımda cloud 2 modeli de vardı fakat ondada kronik bazı sorunlar olduğunu duydum en son blackshark v2 modelini araştırmaya başladım sorum şu kronik sorunları var mı ve bu fiyatlara daha iyisi var mı
alinır

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Son düzenleme:

whisper snow

80+ Silver
Alınır.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
Şu anda V2 X kullanıyorum. Daha önce C2 ve V2 deneyimlemiştim, ben V2 tercih ederdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Blackshark V2 daha iyi Cloud II iyice eskidi.
Eski olması ile daha kötü olması ne alakası var kardeşim fiziksel donanım bu içerisinde ki ses sürücüsü hangisinde daha iyi ise o kulaklık daha iyidir. C-II'nin ses kalitesi daha net daha güzel ve ses seviyesi de maximum daha fazla.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Eski olması ile daha kötü olması ne alakası var kardeşim fiziksel donanım bu içerisinde ki ses sürücüsü hangisinde daha iyi ise o kulaklık daha iyidir. C-II'nin ses kalitesi daha net daha güzel ve ses seviyesi de maximum daha fazla.
Daha kötü gibi bir söz söylememiştim sadece eski olduğunu söyledim fakat aralarında devasa farklar yok bundan dolayı yorumumu düzenledim.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
hocam kronik sorunları var diyorlardı
2017-18-19-20-21-22-23. 7 senedir kullanıyorum, her sene yenisi aldım, şuan da aktif olarak kullanıyorum benim gördüğüm tek kronik sorunu mikrofonu ortalama 2-3 yıl sonra deforme oluyor ve kıvrılma kabiliyetini kaybediyor onun dışında başka sorun yaşamadım. Tabi ben bunun dışında başka sorun yaşamadım diye böyledir diye bir şey yok benim şansıma sorunsuz gelmiş olabilir. Forumda dip ses sorunu vs yaşayanalar gördüm. Bunun dışında Kingston TR kötü, garantiye giden ürünlerin hiçbirini direk kabul etmiyorlar bu da C-II'nin en büyük eksisi olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
2017-18-19-20-21-22-23. 7 senedir kullanıyorum, her sene yenisi aldım, şuan da aktif olarak kullanıyorum benim gördüğüm tek kronik sorunu mikrofonu ortalama 2-3 yıl sonra deforme oluyor ve kıvrılma kabiliyetini kaybediyor onun dışında başka sorun yaşamadım. Tabi ben yaşamadım diye böyledir diye bir şey yok benim şansıma sorunsuz gelmiş olabilir. Forumda dip ses sorunu vs yaşayanalar gördüm.
bende dip ses sorununu kastetmek istemiştim

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Daha kötü gibi bir söz söylememiştim sadece eski olduğunu söyledim fakat aralarında devasa farklar yok bundan dolayı yorumumu düzenledim.
Canım, kötü bir şey dedin olarak algılamadım, yanlış anlaşışmasın normal normal tartışıyoruz :peepokalp:
Ben kendim ikisini de kullandım ve emin olmak için testte yaptım kendi tecrube ettiklerimi iletiyorum.

Top Bottom