Çözüldü✓ Blackshark v2 X mikrofon

Reaksiyon skoru
71
arkadaslar merhaba ürün bugun elime geldi ne yaptıysam mikrofonu calıstıramadım yardımcı olur musunuz

kulaklığın solundaki mik açma kapama tuşuna bastın mı

hocam bendde oldu çözüm şu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arama kısmına windowsa yani realtek auidio yazın cıkana tıklayın aygıtın gelişmiş ayarlarına giidn mik girişini hat girişi yapın sonra geri eski haline alın olur normalde olmazsa yeniden baslatın

hocam bendde oldu çözüm şu

arama kısmına windowsa yani realtek auidio yazın cıkana tıklayın aygıtın gelişmiş ayarlarına giidn mik girişini hat girişi yapın sonra geri eski haline alın olur normalde olmazsa yeniden baslatın
realtek yazınca bir sey cıkmıyor, aygıt yoneticisinden baktım suruculer guncel gozukuyor

arkadaslar merhaba ürün bugun elime geldi ne yaptıysam mikrofonu calıstıramadım yardımcı olur musunuz
aygıt yöneticisine bakın hocam
ses bölümü var kayıt cihazlarından seçin

1688496044907.png

Hocam w11de dedigim sekilde oluyordu aslında w10da da aynısı olması gerekirdi ama şaşırdım valla

2 Jack girişini de arkaya doğru şekilde taktığınıza eminsinşz hocam dimi

Ve anakartınuz eski mi ses kartı falan razer bazen eski sürümlü ses kartlarında sorun yaratabiliyor

Hocam w11de dedigim sekilde oluyordu aslında w10da da aynısı olması gerekirdi ama şaşırdım valla

2 Jack girişini de arkaya doğru şekilde taktığınıza eminsinşz hocam dimi

Ve anakartınuz eski mi ses kartı falan razer bazen eski sürümlü ses kartlarında sorun yaratabiliyor
anakart eski degil ya asus b450mk 2. bilmiyorum baya arastırdım yarın bi tanıdıga gotururum en kotu

Geri